Min favoritt – cupcakes med sjokoladekrem! { Oppskrift }

cupcakes 2 oppskrift
Velkommen! I dag tenkte jeg det var på tide å legge ut oppskrift på favoritt cupcakes’a mine – jeg mener jeg har lagt det ut tidligere, men etter at jeg de siste dagene har fått flere email med spørsmål om jeg vil dele oppskrift tenkte jeg det var greit å lage et eget innlegg om dette! ♥ Jeg har prøvd ut en del oppskrifter på krem til cupcakes, men enn så lenge er det dette som uten tvil er favoritten min. Den er SØT og mektig, men helt perfekt etter min smak! hihi. Det kan være en god idè å bruke noe av røra til å lage minicupcakes også når man baker, da kan gjestene smake på cupcakes uten å bli stapp mett av EN.. ♥

nesquick-krem oppskrift
Denne kremen synes jeg blir aller best med nesquick, men må innrømme at den er farlig god med kakao også. Også synes jeg gjerne at det ser mer delikat ut med den dype mørke fargen det blir når man bruker kakao! Bildene av cupcakes som jeg viser i dag tok jeg for lenge siden, da herlige Manuela hadde en konkurranse i forbindelse med ettårsdagen til bloggen, hvor hun etterlyste favorittoppskriftene til leserne. Jeg sendte inn denne oppskriften, og jammen var jeg så utrolig heldig å vinne NYDELIGE bakeboller!! Heldige meg! ♥  De flotte bollene brukes nærmest daglig, og såklart til all baking hvor jeg ikke bruker kitchenaid-bollen min!
sjokoladecupcakes oppskrift
Den deilige cupcakesoppskriften kommer fra denne nydelige bloggen, og nesquick-kremen har jeg fått utgangspunktet fra den herlige dama med denne vakre bloggen – der har jeg bare forandra litt på den slik at den passer perfekt til cupcakes’a! ♥
vaniljecupcakes oppskrift
Om du vil skrive ut oppskriftene klikker du på bildet slik at det blir større, deretter høyreklikker du på det og lagrer/kopierer det. Så limer du det inn/åpner det i feks word, og juster størrelsen til a5-størrelse. Så er det bare å printe ut! ♥ Cupcakes-oppskriftene er kjemperaske å lage, og består gjerne av hva man har i skapene – jeg har iallefall veldig sansen for de. Og de er uten egg – perfekt for allergikere! Om du ønsker en liten vri på cupcakes’a er det deilig å fylle de med vaniljekrem el…! Oppskriften på cupcakes holder til ca to brett med cupcakes, dvs ca 24 stk.
cupcakes oppskrift
Cupcakes’a i dagens innlegg er forresten pyntet med sølvfargede sukkerperler fra matbutikken, og lyse rosalilla sommerfugler som jeg har laget av marsipan. Og selvfølgelig måtte jeg lage wrappere som matchet! ♥
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper det var til inspirasjon! Stor klem fra meg!
// flere oppskrifter finner du HER

18 Comments

 • Anonymous on June 8, 2012

  hei! jeg prøvde disse i dag og i ovnen ble de store og fine, men plutselig gikk det hull på alle sammen og jeg satt igjen med en dæsj sammensunkne cupcakes.. hvorfor ble de slik? hadde jeg de i ovnen for lenge?

 • heimleg on April 15, 2012

  Alt du lagar vert nyyydeleg. Tusen takk for oppskrifta. Stoler veldig på at den er god, kan ikkje tenkja meg nokon andre som kan ha betre kunnskap om dette! 🙂 🙂 Klem!

 • Tonerose on January 23, 2012

  Hihi, det høres bra ut! Cupcakes er deeeeeilig! :o)

  Hjertelig takk for det!

  Stor klem!

 • Jannike on January 21, 2012

  Kjempe fin blogg du har, fikk lyst på cupcakes jeg nå 🙂

 • Tonerose on January 15, 2012

  Hei Anonym,

  Tusen takk for så gode ord, glad du blir inspirert her inne!! :o)

  Ønsker deg en nydelig kveld!

  Stor klem!

 • Anonymous on January 15, 2012

  Jeg kan ikke beskrive hvor imponert jeg blir av alt du gjør og lager.. Du er så kreativ, og du er MIN insiprasjonskilde <3

 • Tonerose on January 13, 2012

  Hei Susann,

  Så gøy! :o) Hjertelig takk for det!! Åh, der sa du noe – jeg har jo akkurat laget en ny bleiekake som jeg må vise bilder av! Det er også en sykkel,men med personlig skjerm! hihi.

  Måtte du få en nydelig helg!

  stor klem!

 • Tonerose on January 13, 2012

  Hei Solbakken,

  Åh – HJERTELIG takk for så gode ord!! :o) Kjempekoselig at du setter pris på bloggen! Det gjør meg glad! :o)

  Tusen tusen takk snille deg!

  Ønsker deg en PERFEKT helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 13, 2012

  Hei Iselin,

  Hihi, så bra at du synes de så gode ut!! Er du sikker??? Tror du fint kunne fått de til! :o)

  Spent på om det blir baking i helga! Håper du får en topp helg!!

  Stor klem!

 • Tonerose on January 13, 2012

  Hei Linda!

  Åh, så moro!! Spent på om det ble baking? Falt de i smak?? :o)

  Håper du får en NYDELIG helg!!

  Stor klem!

 • Susann on January 12, 2012

  For en herlig blogg du har!! Oppdaget den da jeg søkte etter bleiekaker… Nå følger jeg med videre og blir veeeeldig inspirert:) Takk!

 • Solbakken on January 12, 2012

  Jeg klarer ikke å uttrykke hvor imponert jeg er over idèer og utforming av dine “kakeprodukter” 🙂
  Det jeg veldig mye ønsker å meddele er at jeg synes du er toppen som ønsker å dele med andre, det er nok av bloggere som vil “beholde alt som sitt”.
  Blogging = idèrom, spør du meg.
  Stå på, du er superdyktig.

 • Solbakken on January 12, 2012

  Jeg klarer ikke å uttrykke hvor imponert jeg er over idèer og utforming av dine “kakeprodukter” 🙂
  Det jeg veldig mye ønsker å meddele er at jeg synes du er toppen som ønsker å dele med andre, det er nok av bloggere som vil “beholde alt som sitt”.
  Blogging = idèrom, spør du meg.
  Stå på, du er superdyktig.

 • Iselin on January 12, 2012

  nam! Det såg gpdt ut! Mine hadde ikke sett sånn du- det er sikkert! Men smaken blir den samme.. mulig vi må teste i helgen!

 • Linda on January 12, 2012

  Å de hørtes veldig gode ut:) kanskje de skal prøves ut i barnebursdag i morgen:)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...