Minecraft party // Borddekking // Barnebursdag

Det er lenge siden vi har kunnet feire skikkelig barnebursdag pga Corona, men jeg tenkte at istedenfor å vente enda lengre til vi er tilbake til den vanlige hverdagen igjen – så kan jeg jo like gjerne dele bilder jeg har liggende!

Så kan vi planlegge og glede oss til vi igjen kan ha barnebursdag slik som før =) Dette er bilder fra forrige gang Lukas kunne ha vanlig bursdagsfeiring med mange venner, da hadde han Minecraft-bursdag sammen med en kamerat!

Deler i dag bilder fra borddekkingen i bursdagen deres.

Stolene hvor bursdagsbarna satt dekorerte jeg litt ekstra – jeg skrev navn + hvor gamle de ble, på ryggen av stolene deres. Her har jeg brukt kritt-tusj i samme grønnfarge som går igjen i mye av minecraft(creeper)-pynten. Kritt-tusjen kan enkelt vaskes bort etter selskapet =)

Bordet dekket jeg med svart duk, eller dvs svart stoff. Jeg bruker ofte disse stoffene når jeg lager istand dessertbord etc, superlettvint! Klippes til i passe lengde, trenger ikke sys, strykes el. Stoffet er nervøs fløyel, kjøpt på Jysk.

Til dette bordet tenkte jeg det passet fint med svart, dermed ville alle de kraftige fargene på bordet poppe mot den svarte bakgrunnen, samtidig som det ble litt tøffere enn å bruke hvitt =)

Tavla er med!

Denne bruker jeg til mye forskjellig, dette er en helt vanlig tegne-tavle fra IKEA som jeg har malt svart for lenge siden. Koselig å bruke i feks bursdager, ekstra pynt, ekstra stas på bursdagsbarna. Alltid gøy med litt ballonger =)

Fargevalget i denne bursdagen var svart, grønt og rødt, hentet fra noen av elementene fra minecraft.

Jeg designet noen små aktivitetsark som jeg plasserte ved hver kuvert, dermed kunne barna sitte med disse mens de ventet på maten, på at de andre skulle bli ferdige med å spise osv.

Jeg brukte grønne plastkopper som drikkekopper til barna, og på disse tegnet jeg Creeper-ansiktet med svart tusj. Denne kan enkelt vaskes bort etterpå. Jeg kom over noen firkantede tallerkner i rødt og svart i ulik størrelse, dermed dekket jeg på med disse – og barna brukte den ene tallerkenen til mat, og den andre til kake. Som pynt printet jeg ut små ark med teksten TNT som jeg plasserte inni de røde tallerknene – sånn som i minecraft-spillet =)

Midt på bordet plasserte jeg mange popcornbokser som jeg designet i photoshop, printet, brettet og monterte. Jeg plasserte også noen større glassbeholdere rundt på bordet med mer popcorn, disse pyntet jeg med minecraft-bilder og små skilt som jeg printet ut og festet til grillpinner. Popcorn på bordet er alltid veldig populært =)

Du finner gratis print av disse popcornboksene HER

I barnebursdager pleier vi ofte å sette frem drikkedispensere, disse fylles med saft eller vann (eller gjerne en av hver). Ofte bruker vi saft med passende farge, eller blander i litt konditorfarge slik at de matcher temaet av bursdagen =) Her har drikkedispenserne også fått litt ekstra pynt, slik at de ser ut som Creepere, bildene/dekoren har jeg printet ut.

Lukas fargela tegning til bursdagen, denne rammet jeg inn og plasserte i inngangspartiet =) Lukas snekret også en Enderman som han malte svart, den brukte jeg selvsagt også som pynt i Minecraft-bursdagen!

Hmmm, da tror jeg at jeg var innom det meste i borddekkingen?

Ja, også pyntet vi med Minecraft-bamser, figurer osv som gutta har! Og i sofaen ser du at vi har laget ekstra mange creeper-figurer av pappesker som vi har pakket inn med grønt papir. Dette er egentlig papirduk, kom over en rull på Europris om var perfekt i fargen! Ansiktet er laget med svart gaffa-teip, lettvint! På det store speilet har jeg hengt opp en vimpelrekke i Minecraft-stil =)

Håper blogginnlegget kan være til inspirasjon, forhåpentlig kan vi ha vanlig bursdag igjen om ikke så alt alt alt for lenge!

Stor klem =)

// alle innlegg i MINECRAFT-BURSDAGEN finner du samlet HER

Minecraft Bursdag dessertbord finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...