Minecraft bursdag // Dessertbord

Minecraft party!

Jeg ligger en smule bakpå når det kommer til å få delt blogginnlegg, men bedre sent enn aldri. Deler i dag bildedryss av dessertbordet i Minecraft-bursdagen til Lukas! Håper det kan være til inspirasjon =)

Minecraft har vært populært i flere år hos gutta våre, og nå har de begynt å spille litt på skolen i klassen til eldstemann også. Det er svært stor stas, det hender de spiller i mattetimen, kunst og håndverk osv. Dermed er det om mulig enda mer populært med Minecraft om dagen =)

Dermed ønsket Lukas seg Minecraftbursdag i 10-årsdagen =)

Mye av innholdet på dessertbordet er dermed inspirert av Minecraft, og en del av søtsakene er “klosser” =)

“Cookie”-klossene er cookiebrownies, du finner oppskrift HER, “coal” er snickerskake kuttet i biter. Snickerskake er superdeilig!! Oppskrift finner du HER =)

Gele farget grønn (matfarge fra Jernia), fylt i stetteglass og tegnet på Creeper-ansikt utenpå glasset. Bruk gjerne whiteboard-tusj, da kan tegningen enkelt tørkes av etterpå. Alternativt kan du tegne på med en vanlig sprit-tusj, men da trenger du rødsprit el etterpå til å vaske det av.

Fisker =) Flest mulig elementer hentet fra spille =) Disse popcornboksene designet jeg til bursdagen, kan gjerne dele de på bloggen om noen ønsker å lage tilsvarende!

Muffins hører med =)

Selv om det er masse farger i Minecraft, valgte vi å holde oss til noen få hovedfarger for å få bordet til å se “roligst” mulig ut om det gir mening =) Valget falt da på hovedsakelig grønt og rødt.

Et annet element på dessertbordet var iskrem, og da hører selvsagt strøssel med! Jeg brukte de samme små popcornboksene til strøsselet, og fylte på med m&m´s og Nesquick. Annet godt kan være oppkuttet oreokjeks, peanøtter osv.

Gutta bakte boller! Nam =)

Flere “klosser” =) Dette er langpannekaker som jeg har bakt i forveien, kuttet i biter og fryst i plastbokser. Dermed kunne jeg bare tine det når det kom tid for bursdagsfeiring, elsker å forberede på denne måten så kan jeg bake når jeg har energi og tid til det – og kose meg med prosessen! Krydderkake finner du oppskrift på HER, de andre klossene er vaniljekake.

Bursdagskaka var sjokoladekake, kuttet i en firkant og trukket med marsipan farget rød. Deretter et lite stykke hvit marsipan som jeg skrev TNT på, både rødfargen og sortfargen malte jeg på. (pulverfarge blandet med bittelitt væske, gir kraftig farge) Meningen var at den skulle minne om en TNT-kloss i spillet =) Selvsagt måtte vi ha på noen mini-stjerneskudd slik at det så ut som om den skulle sprenge! =)

Melon er alltid deilig =)

Jeg laget en del ulike skilt og dekor, en enkel måte å hente inne temaet flere steder for å få en helhet på bursdagen =)

Phui, da tror jeg at jeg har vært innom det meste? Håper det var til inspirasjon!

Jeg kan gjerne del trykksakene jeg designet til denne bursdagen om det er ønske om det =) Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem =)

// du finner alle innlegg i kategorien “Bursdag” samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...