O’lykke! hihi.

blonder

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg er så glad glad glad! Plutselig fikk jeg sms ifra svigermoren min – med bilde av massssse blonder. “Er dette noe du kan bruke?” OM det er!! ♥ Heldige meg!! Hun fortalte at hun har hatt det liggende i sikkert 20 år – dere kan tro jeg ble glad! Hjertelig tusen takk snille svigermoren min! ♥ Så, nå idemyldrer jeg massevis rundt hvordan disse kan brukes – du kan tro jeg har masse idèer! I første runde må nok julkortene revurderes, det er klart det må bli litt blonder i de! hihi. Har du forslag/tips til hva jeg kan bruke alle disse vakre blondene til? Jeg blir superglad for innspill!! ♥ Mesteparten er ca 7 cm brede.

Jeg håper du får en nydelig dag i dag – hjertelig tusen takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

8 Comments

 • Brith on November 8, 2012

  Så heldig du er!!! Masse flott blonde 🙂 Kanskje du kan bruke det når du skal pakke inn julegaver, som en pynteremse rundt pakken. Eller som disse søte hjertene http://www.michelemademe.com/2011/01/tutorial-lace-hearts.html
  Eller rundt kubbelys, f.eks røde til jul. Kan også lage søte serviettringer, eller knyte de som en sløfe rundt servietten.
  Mulighetene er sikkert mange, men det var de jeg kom på i farta 🙂 Gleder meg til å se hva du gjør med dem, men regner med det blir noe kreativt og tøft som alltid!!
  Blir alltid så inspirert av deg 🙂 På lørdag er det feiring av ettårsdagen til lillesnuppa, har prøvd å ikke ta helt av(men er jaggu ikke lett, år man har lyst å lage massevis)
  Er stadig innom å leser her, men ikke alltid jeg har tid å skrive en kommentar 🙂
  Ha en fin helg!!!!

  • Tonerose on November 13, 2012

   Hei Brith,

   Hjertelig tusen takk for kjempelotte tips!! Falt HELT for de hjertene!! Noe tilsvarende dette MÅ jeg bare lage etterhvert!! Kjempelekkert å henge på juletreet også! =) Nydetlig, tusen takk søta!

   Hihi, så gøy! vil absolutt tro bursdagsfeiringen ble knallsuksess! …og jeg skjønner deg SÅ godt, har jo lyst til å gjøre så masse!! GØY!

   Ønsker deg en herlig dag!

   Stor klem!

 • Maria on November 8, 2012

  Heei! Blondene kan du f.eks kaffefarge og bruke på kort. Eller på de nydelige kakebordene dine! Elsker bloggen!

  • Tonerose on November 13, 2012

   Hei Maria,

   Mhmm, kjempelurt! =) Tusen takk!

   Kommer nok definitvt til å bruke de på julekorta – må bare finne ut hvordan.. hihi!

   Ønsker deg en herlig dag!

   Stor klem!

 • Carina Lycke on November 8, 2012

  Hei hei:)

  Hva med å bruke blonder til å ha på dåpsinvitasjoner/konfirmasjonsinvitasjoner/brullyp osv,,, bordkort.. serviettringer, norgesglass med blondekant, man kan sy blonder sammen og ha de rundt telysholder el. 🙂 noen ideer .

  god helg 🙂

  klem carina

  • Carina Lycke on November 9, 2012

   kom på noen flere ideer… 🙂
   en stor pute med blonder på langs over puta eller rundt kanten(kan brukes til babyfotografering), ett teppe med blondekanter. sy blondene sammen og ha rundt vinflasker/brusflasker evt med en rød etikett som det står god jul på. kommer sikkert på flere hehe:)

   god helg:)

   • Tonerose on November 13, 2012

    Hei Carina,

    Åh, du er bare helt herlig! Hjertelig takk for supre tips!!!

    Mhmmm, har absolutt tenkt tanken med puter – SÅ lekkert!! =) HIhi, kjempelurt å bruk som pynt/etiketter. Herlig! Tenk å lage et selskap med blonder som tema.. *sukk* Kunne blitt SÅ lekkert!!

    Stor klem!

  • Tonerose on November 13, 2012

   Hei Carina,

   Kjempelurt søta!!! =) Skikkelig romantisk og herlig! Massevis av vakre ideer, nydelig! Tusen tusen takk!! =)

   Ønsker deg en herlig dag!

   Stor klem!

Leave a Reply