…om ikke så altfor lenge…

…kommer våren!
Nå er jeg veldig klar for vår! Jeg har kost meg med bilder på bloggen til herlige Ninni, og måtte dermed titte litt på bilder jeg tok i egen hage i fjor vår. Tenk så deilig det skal bli når all denna snøen forsvinner! Jeg gleder meg!! :o) Ute er det svært lite som minner om vår, tenk at om ikke altfor lenge så er dette..

…byttet ut med dette!

Og dette…

…blitt til dette! :o)

Naturen er fantastisk!!

Jeg fikk tak i dette søte stoffet her om dagen – det kunne jo ikke bli noe annet enn en tøff liten siklesmekke til lille sjarmøren! (tenkte bla lage slike til bloggbutikken)
Jeg og Lukas har nå bakt krydderkake for å fylle opp litt i fryser’n, det er så deilig å ha noe liggende når man får uventet besøk. Krydderkake er SÅ deilig!! :o) (iallefall den oppskrifta jeg har, hihi..) Dette er en kake jeg har lett for å glemme litt bort, men den er utrolig rask å smekke sammen – og veldig rask å tine ved besøk. Når man baker kake i langpanne blir det alltid noen kanter som “desverre” ikke blir til noen kakestykker… :o)
En helt vanlig hverdag – krydderkake og en kopp kanel/appelsin-te, småknitring i peisen, det snør og blåser ute, nybada mett og glad herlig liten baby som akkurat har sovna og en herlig ektemann – kan man ha det bedre?? :o)

Ja – og et ferskt uåpna hageblad som har kommet i posten – som ligger og venter på tur etter pc’n! :o) Jeg har akkurat sendt avgårde en frøbestilling også (impecta – herlige priser), jammen blir det nok litt mer enn sjokoladeblomstene jeg sår i år òg! :o) Kanskje klarer jeg også å få tak i en pelargonia eller to som jeg kan ta litt stiklinger av! Må vel smøre meg med litt tålmodighet, spørs om det er for tidlig for plantasjen foreløpig :o)

Takk for at du tittet innom! Riktig god helg!!

6 Comments

 • Janne on February 22, 2010

  Har en utfordring til deg på bloggen min;)
  http://hverkenfuglellerfisk.blogspot.com/

 • Janne on February 22, 2010

  Hei!

  Ja, jeg lengter noe helt sykt etter våren…… Vi får håpe at det blir en flott vår og sommer etter denne vinteren!

  Buene til hagen tenkte jeg at min kjære kunne snekre;)
  Skal legger bilder av både dam og buer når de blir pågynt igjen;)

  Ha en flott uke du også;)

 • Nina i Paradiset on February 20, 2010

  Selger stolen for 1998,-
  -Altså noe billigere enn veil prisen på over 2500…..
  Svintung, så jeg tør ikke å sende den, dessverre…. bør nemlig ligge på palle.

 • TurboLotte on February 20, 2010

  Åh ja er det ikke helt utrolig at det kan bli vår igjen. Det ser ikke slik ut når jeg kikke ut vinduet her nei. Men under det hvite teppet venter mye vakkert.

 • Ninni on February 20, 2010

  Nyyydelige bilder! SOM vi gleder oss til den tiden da vi knapt klarer å holde øye med alt som springer ut i haven. Ja, naturen er fantastisk 🙂 Det er helt ubegripelig å tenke på hvordan det kommer til å se ut til sommeren, og om det i det hele tatt blir noen sommer! Sneen vil jo ingen enda ta, jeg har lyst til å trekke ned alle perienner og trekke for alle gardiner og mure meg inne itl våren kommer.

  Krydderkake er kjempegodt, der satte du meg på en idé 🙂 Skal snart besøke sønnen i ny leilgihet, krydderkake er kjekt å ha med. Nam nam 🙂 Som du sier er det enkelt å bake og ha liggende i fryseren.

  Er det ikke en skjønn tid med små barn rundt seg, å se verden gjennom barnas øyne er utorlig spennende og moro 🙂 Gleden over små ting smitter 🙂 Ha en nydelig helg Tonerose! Klem

 • Monicas Hage on February 20, 2010

  Gleder meg til vi er der igjen, men det ser ut som om dere koser dere bra nå også;) God helg! Klem

Leave a Reply