{ Oppdatering garderoberom // Walk-in-closet }

Så hyggelig at så mange har etterspurt oppdatering fra garderoberommet – og ja, det går definitivt fremover =)

Det er ikke helt ferdig enda, men jeg er allerede superfornøyd!!

Jeg bestilte PAX-garderobesystemet til IKEA, elsker det!

Jeg funderte mye frem og tilbake på hva som ville være den beste løsningen for rommet, rommet er ikke så stort – i underkant av 5 kvadratmeter, og det er et vindu på den ene kortsiden, og en dør på den andre. Løsningen jeg endte opp med var en dyp garderobeløsning langs hele den ene veggen, i tillegg beholdt jeg MALM-kommoden jeg hadde fra tidligere, et par gamle bokhyller jeg har fått av storesøsteren min ble til tre mindre bokhyller som jeg kuttet til, snekret sammen og malte – og jeg bestilte også en smal liten bokhylle ekstra. Ja, også kjøpte jeg et par nye “svevehyller” fra IKEA =) Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvilken løsning jeg trodde kom til å bli best, både mtp størrelsen på rommet, og hva jeg ønsker oppbevaring av. PAX-systemet kommer også i en grunnere variant, en periode lurte jeg på å ha en slik garderobeinnredning langs hele den andre langveggen også. Men dette ble nesten dobbelt i pris, og i tillegg så jeg for meg at det ville føles som om rommet var trangere da – dermed fant jeg ut at det forhåpentlig ville føles større og luftigere ved å beholde kommoden på høyre side – og ha det luftig over. Jeg er også veldig fornøyd med MALM-kommoden jeg har hatt i mange år, så det var naturlig å beholde denne =) Skulle det så være at jeg ønsker PAX-system på begge sider senere kan jeg alltids investere i det da. Enn så lenge er jeg superfornøyd med løsningen jeg har gått for, og jeg ser ikke for meg at jeg noen gang ønsker å endre på det! =)

Nytt på rommet er også alle speilene, jeg bestilte speil-fliser fra IKEA samtidig – dette har virkelig “åpnet opp” rommet, det føles mye luftigere og større nå! =) Har du lyst til å se tidligere bilder av dette rommet finner du det HER . Rommet er ikke ferdig enda, jeg tar litt etter litt =)  jeg ønsker meg lister rundt innredningen, jeg trenger flere små “knotter” til å tette igjen hullene i garderobesystemet osv osv. Teppe som ligger på gulvet på bildene er bare et pledd, lysene jeg fikk av mannen til bursdagen min har jeg ikke rukket å montere opp enda osv – gleder meg veldig til å få alt ferdig. Men selv om det er flere elementer som gjenstår er jeg allerede superfornøyd! Jeg sitter her inne og sminker meg, legger shellac/manikyr, ordner håret osv – ja, og finner klær/skifter selvsagt, hihi! #takknemlig

Håper innlegget var til inspirasjon om du planlegger garderobeløsning, si ifra om noen har lyst på mer detaljer rundt garderoberommet =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...