Oreo-Mikke-Mus-Kjeks-Pinner, såklart!

IMG_2332

Velkommen til ToneroseDesign ♥ …og velkommen 2013! Dette året har virkelig flydd avgårde – jeg håper 2012 gav deg masse av det DU drømte om ♥ …også krysser vi fingrene for at 2013 bare blir enda bedre!!

HJERTELIG TUSEN TAKK til mine vidunderlige blogglesere som har fulgt meg dette året  – KJEMPEKOS!

Her hos oss blir det bursdagsfeiring til helga, da skal lillebror Daniel feire 2-årsdagen sin. STOR gutt må vite! ♥ Temaet er MikkeMus, og da er det klart jeg må lage oreo-kjeks-mikke-mus-pinner! Del 1 vanlig oreokjeks i to (vri den rundt), ta litt smeltet sjokolade på en grillpinne, og legg den på den ene rundingen. Legg deretter den andre delen “tilbake” på toppen. Når sjokoladen er stivnet, dypp oreokjekspinnen i rød candy melts (smeltet). Fest 2 minioreokjeks på toppen av den store oreo’n – dette blir ørene. Når candy melt’n er stivnet, dypp toppen av oreokjeksen i mørk kokesjokolade, eller svart candymelts. Vær raskt, så ikke ørene ramler av ♥ Når alt er tørt, sprøyt på to “knapper” med feks litt royal icing (pisket eggehvitte og melis) i sprøytepose ,eller smeltet hvit sjokolade. Ta-taaa! (bruk gjerne delfiafett i candymelt’n/sjokoladen, da det vil gjøre massen tynnere og lettere å få jevn. Jeg hadde såklart glemt å kjøpe dette, og utålmodig som jeg er laget jeg de uansett.. i kjent stil!)

Jeg brukte vakre papirsugerør ifra flotte FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir 5% rabatt) til å pynte de med, disse smatt jeg enkelt grillpinnen inni. Supersøtt!! Prikkete såklart, i ekte MikkeMus stil! hihi. En søt liten sløyte pynter litt ekstra ♥

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag – jeg ønsker deg en VIDUNDERLIG herlig 1.januar!!

Stor klem,

tonerose underskrift

1 Comment

Leave a Reply