På tide med et bakeinnleg?

IMG_0070 bw kakebaking
Velkommen til ToneroseDesign ! ♥ Nå er det jammen lenge siden jeg har skrevet et bakinnlegg her på bloggen! Men, du må ikke tro vi ikke baker av den grunn! ♥ Jeg og gutta storkoser oss med kakebaking, småtassene er flinke til å hjelpe mamma’n sin. Lukas er blitt så stor nå, og ramser opp alt vi trenger når vi skal bake. Store lille gutten vår blir snart tre år, tiden flyyyyr! Vanligvis er det gjerne cupcakes (“mussin”, ifølge Lukas) vi baker – de er så raske og enkle, og supre å ha i fryser’n til vi får uventet besøk.  Dagens bilde er av Lukas som “tar oppvaska” –  sjokoladekremen laget jeg til ei kake jeg skal ha med når jeg skal avgårde seinere i dag… Mer om det i morgen! ♥
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag, det synes jeg er kjempkoselig! ♥  Jeg håper DU får en deilig lørdag, full av masse latter og glede! ♥  Stor klem!
tonerose underskrift

6 Comments

 • Tonerose on June 3, 2012

  Hei Linda Kristin,

  Hihi, så søt du er! Jepp, skjønner deg godt at det kan være litt frustrerede – masse man har lyst til, også kan man ikke gjøre noe av det.. Men gøy du har muligheten nå da!! :o) Kjempespennende å starte med “blanke ark”!

  Så koselig at du vil støpe dørmatte slik jeg har laget!! jepp, gummimatte ja! Hmm, jeg kjøpte min på bauhaus, mn regner med feks europris har? Steder hvor de selger dørmatter? bohus? byggmakker? hihi, ikke helt sikker.

  Hmmm, litt usikker på om det er nok hold i en pappeske om du skal fyllle en del – du kan feks stable/legge litt murstein rundt esken – så vil den holde fasongen? Jeg brukte en plasteske ifra ikea da jeg støpte min husker jeg. Smart med litt armering inni forresten, så vet du at den vil holde lenge!!

  nei, konsistensen bør ikke være tykkere enn grøt – du skal fint kunne helle den! :)hmmm, denna hukommelsen da.. Mner 30 er den groveste! Hvor mye du trenger vanne avhenger av hvor tykk den er. Lag den i skyggen, slik at den ikke får sol på seg, og dekke den med plast. Vann en gang per dag kanskje? “greia” er at den skal tørke like fort/sakte ifra alle kanter! :o)

  kos deg masse m støping!!

  hjertelig takk for så gode ord snille deg!! Jeg har brukt heller til bein – men du kan garantert støpe!

  jeg håper du har en herlig helg!!

  stor klem!

 • Tonerose on June 3, 2012

  Hei Lene,

  Mhmmm, flinke gutter! Jepp, både jeg og gutta synes det er stas å finne på noe i sammen. Koselig! 🙂

  Tusen takk for det, jeg håper du har en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 3, 2012

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 • Linda Kristin on June 2, 2012

  Må bare legge til – for en kunstner du er! Babyen i bøtta på dåpskaka er jo bare SÅ livaktig… (men der kjenner jeg min begrensning…) Lurte også på hvordan du ordnet trygge bein til barnebenken og feste de. Kan de støpes? Evt samtidig eller separat?

 • Linda Kristin on June 2, 2012

  Hei! God lørdag til deg! Jeg følgte bloggen din tidligere, men sluttet å følge siden jeg ikke hadde hage og ble litt frustret over bare å ha en balkong når jeg fant litt for mye inspirasjon på din blogg… (inspirasjon er frustrerende når man ikke får gjort noe med det…) men nå ha vi flyttet inn i nytt hus og skal anlegge hage, og da slo det meg at jeg måtte sjekke innom deg for inspirasjon, og gjett om jeg blir inspirert da!!!! Den dørmatta MÅ jeg bare lage! Og helst med en gang! He, he…. Brukte du gummimatte nederst for å få det mønsteret oppå flata? Hvor kan man finne noe slikt? Noe annet som kan duge? Kan man f eks bruke pappkasse som form(flyttekassene våre har passe str), om jeg kler de med plast og så sprayer de med matfett/ olje? Eller vil ikke det være nok hold i pappen kanskje? Hvor mange dager skal man la la betongen størkne og hvor ofte bør man vanne? Og konsistensen bør den være tykkere enn grøt? Vi trenger et lite trinn opp til døren, så tenkte bare å lage matta litt ekstra høy…. SÅ lyst å få til å lage sånn matte! Og er det B 30 som er grovest?

 • Lene on June 2, 2012

  De er jo så herlige de små når de hjelper til, og så koselig det er å kunne gjøre noe sammen <3 Flinke gutter du har som hjelper mammaen sin :) Ønsker dere en nydelig lørdag :)

  Stor klem

Leave a Reply