Påske // Eggjakt // Rebus // Skattejakt // Gratis print

Da nærmer det seg påske, så jeg tenkte det passet å dele litt gratis print!

Vanligvis er vi så heldige at vi har masse familiebesøk i påsken, og vi pleier da å ha påskeeggjakt med søskenbarna til gutta våre – 6 barn til sammen. I fjor ble dette dessverre ikke noe av pga Corona, og dessverre er det like mye nedstengning igjen nå. Dermed laget vi istand en litt vanskelig og lang påskerebus til gutta våre i fjor, og kommer garantert til å gjenta dette i år også! Koselig aktivitet når det ikke er mulig med besøk, mye gøy vi kan finne på selv om vi er alene – vi er heldige som er 4 =)

Om du har lyst til å lage istand noe gøy med påskeegg til barna, ligger det gratis brev fra påskeharen på bloggen etc, alle innlegg i kategorien påske finner du samlet HER. Tips til påskeverksted, gratis aktivitetsark osv =)

Rebus har vi laget flere ganger tidligere, men det var ekstra gøy å gjøre litt ekstra ut av det i fjor. Jeg brukte plasteggene våre til å legge ledetrådene inni, og helt til slutt fikk de hvert sitt påskeegg. Veldig populært! Jeg designet da noen søte små lapper til rebusen, disse tenkte jeg det kunne være gøy å dele om noen andre har lyst til å lage tilsvarende rebus denne påsken =) Noen av sporene var forholdsvis enkle, andre trengte de mye tid (og litt hjelp) for å løse. Vi varierte slik at en del av sporene var utendørs, og en del innendørs, dermed varte rebusen enda lengre.

Klikk på bildet over et par ganger, da blir det større og egner seg fint for utskrift. Print ut på a4 ark og skriv på tekst for hånd, eller skriv på først og print ut etterpå =) Limer inn bilde av noen av ledetrådene våre under, kanskje det kan være til inspirasjon. Kos dere med forberedelser!

Riktig god påske!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien PÅSKE finner du samlet HER

// gratis print samlet HER

No Comments

Leave a Reply