{ Påskekos med barna // Oppskrift pinnebrød }

oppskrift pinnebrød

Deler i dag oppskrift på pinnebrød ifra boka vår JukseSuperMamma! Kanskje du har planer om å kose deg ute i påsken sammen med familien – stas med bål og pinnebrød! 10931396_780419788705678_4767858623355022818_n_påske_oppskrift_pinnebrød

På bildene ser du at vi også koser oss med smores også – NAM!! Dette er noe jeg spiste første gang da jeg bodde i USA (utvekslingselev på high school) – da lagde vi alltid smores når vi var på tur! NAM!! Det er kjeks, marshmallows og sjokolade som varmes/smeltes =) En klassiker i USA, og jammen er det godt her hjemme også =) Selv er jeg aller mest fan av å grille kun marshmallows, men smores, kakao osv er også stas på tur =)

Husk at du ikke trenger å legge på langtur med barna om det ikke frister – det er også fullt mulig å grille litt i hagen!

Ønsker deg en fortsatt HERLIG påske!

Stor klem ♥

// flere oppskrifter finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...