Personlige Trykksaker Barnedåp

Vakre lyseblå trykksaker til barnedåp - flaskeetiketter personlige trykksaker barnedåp
Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg laget nylig litt trykksaker og ei dåpskake til skjønne Marita, hennes to vakre prinser ble døpt 12 august. Hun sendte meg de NYDELIGSTE nyfødtbilder av guttene – dere kan tro jeg koste meg da jeg designet trykksakene deres! Vakre lille prinsene!! I photoshop laget jeg personlige flaskeetiketter, merkelapper til mat og kaker, og dekor til hvite gaveposer. Alt i hvitt, lyseblått og sølv. Posene fikk såklart små silkesløyfer på! ♥ Jeg brettet også popcornbokser, og som en liten overraskelse til Marita printet jeg ut en av flaskeetikettene stort, i størrelse a3. Tenkte denne ville være supersøt å ha som et slags “velkommenskilt” – feks inni en stor ramme – feks stående på et staffeli i inngangspartiet til selskapet. Eller “bare” festet på døren… ♥
Jeg laget som nevnt også dåpskake til nydelige små tvillingene – kaketopperen såklart inspirert av de vakre nyfødtbildene! Bilder kommer etterhvert ♥ Hjertelig tusen takk til Marita for at jeg fikk lage dette!
Tusen takk for at DU tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir PERFEKT!!
Stor klem,
tonerose underskrift

12 Comments

 • rachel hauan on September 18, 2012

  så utrolig mye nydelig du lager! både kaker, etiketter, pynt osv. Utrolig mage gode tips! Skal først stelle i stand til dåp, så gifter vi oss til sommeren, så mange gode tips. Hva tar du for å designe sike etiketter osv? Eventuelt om du vil fortelle hvordan det gjøres i photoshop? 🙂

  • Tonerose on September 20, 2012

   Hei Rachel,

   Hjertelig tusen takk!! =) Pris på trykksaker avhenger av hva det er, og hvorvidt jeg lager det helt klart – eller at man printer, klipper og limer selv =) Send meg gjerne en email tonerosedesign@gmail.com =) Jeg har ikke lagt ut fremgangsmåte i photoshop, men jeg har laget et fremgangsmåte i word da de fleste har ønsket dette. Den finner du her: http://tonerosedesign.com/?p=315

   Stor klem!

 • veronica on September 4, 2012

  Hei. kunne du lagt ut en beskrivelse om hvordan du har laget dette?:D var utrolig lekkert

  • Tonerose on September 5, 2012

   Hei Veronica,

   Så koselig at du likte det! Jeg har ikke laget noe fremgangsmåte i photoshop enda, men jeg har laget litt tutorial på hvordan lage merkelapper i word da det er flere som er kjent med dette enn photoshop. Den finner du Her: http://tonerosedesign.com/?p=315

   Stor klem!

 • catharina on August 25, 2012

  Du er virkelig en tusenkunstner :)) Eg har et lite spørsmål… Hvilken type printer er det du bruker?
  Ønsker deg en finfin lørdag 🙂

  Klem Catharina

  • tonerose on August 25, 2012

   Hei Catharina,

   Så snil du er, hjertleig tusen takk!!

   Printeren jeg har nå heter canon ix6550, jeg holder meg gjerne til canon.. hihi! Denne kan jeg print ut a3 størrelse på – og det er veldig stas de gangen det er aktuelt! =)

   Takk for det – jeg håper du også har en finfin lørdag!!

   Stor klem!

 • Helene on August 23, 2012

  Vakre tante barna mine:) verdens beste<3

  • tonerose on August 24, 2012

   Hei Helene,

   Mhmmmm – de er superskjønne!! Heldig du som er tante til disse herlighetene! =)

   Stor klem!

 • Cecilie G on August 23, 2012

  Så fine : ) Gleder meg til å se bilder

  • tonerose on August 24, 2012

   Så koselig Cecilie! =) Bildedryss kommer i morgen!

   Håper du har en HERLIG kveld! ♥

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...