{ Lag stilige pikekyss formet som sopp }

Klar for å lage høstens søteste søtsaker?? Disse soppene ser faktisk ekte ut, og er overraskende enkle å lage!

pikekyss formet som sopp høst

Garantert en hit nå i høst =)

Jeg har delt disse soppene på bloggen før, men MÅ bare kjøre en reprise på de nå som høsten er her – de er jo så kule! (og det beste av alt; enkle å lage!)

Høstens pikekyss – formet som sopp lager du slik:

 Marengs/pikekyss kan formes til SÅ mye morsomt – alltid gøy med kreative varianter. Her har jeg fylt en engangs-sprøytepose med marengsmasse (pisket eggehvitte, sukker og tilslutt melis, oppskrift finner du HER) og klippet et hull i enden. Først sprøytet jeg ut stilker (?) til soppene, på en bakepapirkledd plate. Deretter toppene/hattene, her brukte jeg akkurat samme posen/åpningen – men istedenfor å dra sprøyteposen min oppover mens jeg sprøytet ut massen holdt jeg den 1-2cm over platen hele tiden, da siger massen utover og danner en fin sirkel. Jeg drysset litt nesquick over de for å få litt mer sopp-look på de, og deretter stekte de i ovnen på vanlig måte. Mine marengs var litt større/tykkere enn jeg vanligvis lager de, dermed stekte jeg de litt ekstra lenge denne gangen. (svaaak varme, og lar de stå i ovnen helt til ovnen er kald/natta over).

Når pikekyssene er ferdige smelter jeg litt sjokolade som jeg fester soppene sammen med. Synes du soppene blir for hvite kan du blande i bittebittebittelitt kakao i røra.

Artig! Alltid gøy med søtsaker på dessertbordet hvor gjestene spør – øøøøøh, kan det spises??? hihi!!

Fortsatt STRÅLENDE dag til deg! ♥

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...