{ Pokémon-party; dessertbord }

Da var det tid for et bildedryss av dessertbordet jeg ordnet istand til bursdagen til Lukas – i ekte Pokèmon-stil! =)

Også denne gangen valgte jeg massevis av enkle løsninger i kombinasjon med stilige trykksaker, enkelt og effektfullt! =)

I ekte JukseSuperMamma-stil!

På mange av mine tidligere dessertbord brukte jeg ofte MYE tid på å bake utrolig masse forskjellig, mye tid til kakedekorering osv – og selv om jeg syntes det var kjempegøy tar det MYE tid. Dermed velger jeg veldig ofte gjerne enklere løsninger til barnebursdagene til gutta nå, dermed får jeg mer tid sammen med gutta til å lage istand litt leiker eller annet vi har lyst til. (…pluss at jeg faktisk får tid til å sove, haha!)

Når det kommer til baking til dessertbord nå, er gjerne gutta med på mye – enten baker de helt selv eller vi baker i sammen. Dessuten pleier jeg også alltid å bake alt i forkant av selskapet, da kan jeg finne frem ferdig bakst ifra fryseren el når det er tid for feiring istedenfor å stresse for å få alt klart like før selskapet.

Anbefales!!

(overraskende mye kan fryses, eller oppbevares i pepperkakebokser el en stund (som feks pipkekyss osv) – kan det ikke lages i forkant er sjansen stor for at jeg ikke lager det =)

Søte popcornbokser med Pikachu – gratis bokser finner du HER

Pikekyss på pinne!

Disse har blitt veldig populære i barnebursdagene, en stor favoritt spesielt hos minstemann =) Lag vanlig pikekyss – en god oppskrift finner du HER, deretter “maler” du striper på innsiden av sprøyteposen med ønsket matfarge (her har jeg bare brukt svart) og fyll sprøyteposen med pikekyss-røre som du har farget i ønsket farge, her valgte jeg gul. Deretter plasserer jeg noen søte papirsugerør (fra FestFabrikken, kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) på en bakepapirkledd plate – og sprøyter ut ønsket fasong i enden av hvert sugerør. Stekes på vanlig måte – og vips har du superkule “lollipops” til bursdagen!

Til bursdagen laget jeg også supersøte små Pikachu-esker, gutta likte disse veldig godt!! Jammen gikk det fint an å leke med de også, hihi =) Jeg fylte de med m&ms. Har du lyst til å lage tilsvarende finner du designet mitt gratis HER

En av tingene jeg bakte til bursdagen var peanøttkjeks, jeg testet ut en ny oppskrift denne gangen =)

Deilig med litt variasjon!

Oppskrift kommer, alle innlegg fra bursdagen vil bli samlet HER. Jeg fryste forresten peanøttkjeksen, det fungerte fint =) Som dekor kjevlet jeg litt marsipan flat (vanlig marsipan fra matbutikken farget hvit med titandioksid-pulver), deretter presset jeg ut sirkler med en sirkelutstikker og plasserte marsipanen på toppen av hver kjeks. Har du ikke sirkelutstikker kan du bruke et glass el. Deretter malte jeg litt rødt og svart på de slik at de skulle ligne på pokeballer =) Jeg brukte pulverfarge fra kakeustyrsbutikker til å male med, du kan bruke bittelitt vann for å blande “maling” eller gjerne litt alkohol – alkoholen fordamper raskt og malingen tørker dermed veldig raskt.

Knall gul ostepop passet godt inn på bordet! =) Her har jeg brukt kubbelysestaker som beholder, og pyntet med noen print av ulike Pokemons festet til en grillpinne med teip. Enkelt og dekorativt =)

Vi har gjerne litt frukt, nøtter osv på dessertbordet også – dermed er det litt forskjellig å velge blant for de som kommer i selskapet. Her har jeg laget istand en nøttemix og plassert det utover i små shotteglass, perfekt liten størrelse. Så kan man heller hente seg flere om man ønsker mer! =)

I en annen kubbelysestake plasserte jeg oppkuttet frukt, jeg liker godt å bruke kubbelysestaker i ulike størrelser og fasonger på dessertbordet til beholdere til chips, gjærbakst osv osv. Titt litt rundt hjemme hos deg selv og se hva du har som kan brukes! =)

Deilige energi-kuler!

Disse var veldig populære her hos oss, jeg kommer definitivt til å lage disse igjen senere =) Oppskrift finner du HER

Mini-melkekartonger har blitt en klassiker på barnebursdagsbordene våre, dermed måtte jeg selvsagt designe noen til Pokèmon-bursdagen til Lukas også =) Gratis print kommer på bloggen etterhvert om du vil lage tilsvarende selv, alt vil bli samlet HER

Oppkuttede grønnsaker og dip laget av kesam eller drømmelettrømme smaker også deilig, det trenger ikke alltid bare være sukker og salt på dessertbordet =)

…men det er godt med litt salt også da! hihi, deilig å ha noe for enhver smak på bordet. Her har jeg laget wrappere til å ha rundt pappkrusene slik at koppene enkelt kan matche resten av selskapet =) Gratis print kommer på bloggen, det vil bli samlet HER

På dessertbordet har vi ofte beholdere med drikke, enten lager vi en deilig punch, fyller med brus, saft el – eller bare vann som her! Bursdagsbarnet er mest glad i vann å drikke, dermed hadde vi en med vann og en med saft, slik at han også kunne gå og hente seg drikke på bordet =) Pyntet med et print av Pikachu, stående på en stor hermetikkboks som har fått et cover tilpasset dagen. Begge deler kan jeg godt dele på bloggen om DU vil lage likt =) 

Kanelcrisp med fruktsalsa – første gang jeg laget! Det var kjempegodt, lager gjerne dette igjen!! Oppskrift kommer på bloggen, innlegg fra bursdagen vil bli samlet HER


Gutta bakte muffins helt på egenhånd, og pyntet de med små pokemon-leker og cupcakewrappere tilpasset bursdagen. Gratis cupcakewrappere kan jeg dele på bloggen, alt blir samlet HER

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Vi feirer forresten ofte bursdagene i flere runder, dermed er det litt variasjon i hva vi har på bordet, den ene bursdagen hadde vi mer grønnsaker og frukt, mens i en annen feiring hadde vi iskrembar osv. Men mye av det samme selvsagt! =)


Ja, og jeg laget jo wrappere til små kindersjokolader også – kommer på bloggen! =)

Hyggelig at du tittet innom bloggen, håper det var til inspirasjon! Alle innlegg fra denne bursdagen vil bli samlet HER

Jeg designer også trykksaker for Japan Photo, da kan du enkelt bestille trykksaker til dessertbord (alt fra popcornbegre til vimpelrekker, invitasjon osv) med egne bilder og tekst – spesialtilpasset deres feiring, enten det er barnebursdag, konfirmasjon, dåp, bryllup el. Supergøy! Det ligger allerede noen kolleksjoner ute hos JP, mye mer kommer etterhvert =) Du kan lese mer om designsamarbeidet HER

Ønsker deg en DEILIG dag videre! =)

Stor klem!

// lær å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

// mer gratis print finner du HER

// oppskrifter HER

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...