{ Popcorn bar // rustikt skilt – tavle, gratis }

Da kommer skiltet til popcorn-bar´n jeg laget istand til det rustikke dessertbordet jeg hadde med meg på Buskerud Storsenter! =)

Gratis print om DU har lyst til å lage tilsvarende! =)

Jeg har aldri hatt popcorn-bar på et dessertbord tidligere, men det frister til gjentagelse! Småtassene mine syntes det var VELDIG stas, hihi. Og jeg syntes igrunnen det var deilig selv også =) Og ikke minst moro med noe nytt!

Popcorn er jo alltid populært, dermed tenkte jeg det kunne være en god idè med en popcornbar i tillegg til iskrembaren på dette dessertbordet =)

Herlig med lettvinte deilige løsninger!


Jeg plasserte pocpornbokser og en porselenscoop på et lite trefat slik at man kan fylle sitt eget popcornbeger og smaksette det som man vil.

Som smaksvarianter hadde jeg salt, cheddar, sourcream, hvitløk osv – det krydderet jeg tenkte noen kanskje kunne få lyst på! Jeg brukte dipmix-krydderposer til dette, samt cheddar fra mac&cheese – disse smaker deilig på popcorn! =) Og moro med litt variasjon, ikke minst!! Det er faktisk også veldig godt med salt karamellsaus på popcornet… Namm! Dette stod også fremme sammen med de ulike sausene til iskremen =) Gutta mine ville selvsagt gjerne teste ut popcorn-bar, og ville da veldig gjerne ha strøssel og sauser som egentlig var tiltenkt iskremen, så her er det bare fantasien som setter grenser, hihi.

 Have fun! =)

Som beholdere til litt ulikt popcorn brukte jeg rett og slett papirposer for å holde på den rustikke stilen. Det synes jeg fungerte kjempefint! =) Søte etiketter fra kolleksjonene mine hos Japan Photo, festet med en treklype =) Har du lyst til å lese mer + se flere bilder fra dette rustikke dessertbordet finner du dette samlet HER

Tilbake til det gratis skiltet som jeg ville dele i dag! =)

Klikk på bildet under, da blir bildet større og designet egner seg fint til utskrift.

Gratis print til privat bruk – rustikk popcornbar skilt

 

Skriv ut skiltet på hvit kartong eller fotopapir, A4-størrelse – eller justert slik at det passer i størrelse inn på ditt dessertbord =) Superkult til alt fra bryllup, til sommerfest, jentekveld eller konfirmasjon ♥

Håper det faller i smak! =)

Stor klem ♥

 

// ønsker du å bestille ferdige komplette trykksaker til dessertbord, med egne bilder og tekst finner du mer info om dette HER

// all gratis print vil du finne samlet HER

//masse inspirasjon til dessertbord HER

// oppskrifter samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...