{ popcorn med sukker & kanel // oppskrift }

KL5A9688_popcorn_sukker_kanel_oppskrift

Hva med å piffe opp popcornet litt til dessertbordet? Du kan smelte candymelts i ønsket farge og drysse over popcorn, du kan smelte vanlig sjokolade eller smørbukk el og drysse over – eller du kan gjøre som jeg har gjort her – lage popcorn med sukker og kanel. NAM!

Til dette popcornet poppet jeg en pose med micropop, eller du kan selvfølgelig poppe på vanlig måte i kjele. Deretter smeltet jeg 30g smør i en kjele, og blandet i 2dl sukker, 1ts kanel og bittelitt vanilje-ekstrakt (dette kan evt utelukkes). Rør godt mens alt blandes og smeltes. Kok til sukkeret blir helt tyntflytende (tar en stund) – vær forsiktig, dette er varmt. Fordel popcornet utover bakepapirkledd plate og dryss sukkerlaken forsiktig over. Avkjøles helt.

Enjoy!

{ har du lyst til å lage blonde-popcornboksene som jeg har laget her finner du designet til gratis nedlasting i DETTE blogginnlegget }

Ønsker deg en FANTASTISK søndag i det deilige sommerværet!

Stor klem ♥

// flere oppskrifter finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...