{ TV-innspilling // Unge Mødre // privatkurs }

bilde 1-5 copy

Jeg håper du har en HERLIG dag ♥ Jeg var nylig så heldig å ha besøk av vakre Kristin og Linda, og et herlig tv-crew. Jeg holdt privat kakedekoreringskurs for jentene, og bakgrunnen til tv-innspillingen er at Kristin er med på tv-programmet UngeMødre. Tusen takk for en HERLIG kveld! ♥

bilde 5-3

Jentene hadde aldri trukket en kake med marsipan tidligere, gøy! Kjempeflinke skjønne jenter ♥ Kristin planla barneåpen til søte lille prinsessa si, dermed ble det rosa babykaker på begge to ♥

bilde 2-6 copy

Gøy opplevelse å få lov til å være med på innspillingen!

bilde 1-6

Jeg synes det er en ære å få lov til å holde kurs, og det er alltid så herlig steming – vi storkoste oss massevis! ♥ Kurset var i lokalene til flotte PartyPlanner i Drammen/Mjøndalen – de leier ut ALT til fest! (stoltrekkene, champagnekjøleren etc kommer såklart ifra de!) ♥

bilde 3-4

Se så vakre kaker! Hvem skulle vel trodd at de ikke hadde gjort dette før? Nydelige ♥ Ekstra stas å ha laget alt selv! (beklager dårlig kvalitet på bildene, det er desverre bare mobilbilder)

bilde 4-3 copy

Tusen takk for en herlig kveld! ♥

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...