{ Psst… Vil du vite en hemmelighet? }

collage kube kort

Jeg håper DU har en strålende dag! ♥ For en stund tilbake bla jeg spurt av vakreste Agathe om å lage søte kort til å fortelle nærmeste familie at de var gravide igjen. Jeg fikk helt frie tøyler – og da var det klart det var stas å lage noe litt annerledes ♥ De har de nydeligste bilder av lille prinsessa si, dermed var det naturlig å sende kortet ifra henne, hvor hun forteller at hun skal bli storesøster! ♥ Det finnes egne dies til å kutte til denne type kort om du har en kuttemaskin (dies finner du feks på www.bikuben.com) På bildet på forsiden har jeg lagt på tekst og litt glitring i Photoshop – teksten “Psst… Vil du vite en hemmelighet?”

{ Rosa kartong fra Panduro, silkebånd fra Stoff&Stil, hjerte-bling-spenne fra ebay, blondeserviett fra SøstreneGrene }

Håper dette kan være til inspirasjon – hjertelig takk for at jeg fikk lage disse kortene skjønne Agathe, det var en ære!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply