{ Saftig bananbrød – oppskrift med kanel }

Er du glad i bananbrød? Selv synes jeg det er kjempegodt – spesielt om jeg har i litt krydder som kanel feks!

bananbrød oppskrift med kanel

Da blir det litt som krydderkake – men samtidig får jeg brukt opp godt modne bananer. Perfekt! Kjempegodt å ha i fryseren og tine når man får lyst på noe godt… Har du lyst på oppskrift på knallgod krydderkake finner du dette HER =)

Oppskrift saftig bananbrød med kanel

Jeg fant oppskriften jeg har brukt her =)

100 g romtemperert smør, 150 g sukker, 2 egg, 2 godt modne bananer, 225 g hvetemel, 2 ts bakepulver og 0,5dl melk. Jeg hadde også en teskje kanel oppi.

Sett ovnen på 180 grader. Mos bananer og bland i det romtempererte smøret. Bland alt godt i en bolle, bruk evt en kjøkkenmaskin eller håndmikser. Ha røra i brødform (jeg fant ikke min, så jeg brukte en liten langpanne isteden) – husk å ha i bakepapir så er det enkelt å få kaka løs etterpå. Stekes midt i ovnen ca 1 time. Stikk en trepinne i kaken for å se om den er gjennomstekt. Avkjøles på rist =)

Enjoy!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...