{ siste kakekursene før høsten // enkelt slideshow }

kakekurs 013 copy

HJERTELIG tusen takk til alle som har vært med på kakekurs – SÅ utrolig gøy det har vært! Vi storkoser oss virkelig på kurs, et fantastisk avbrekk ifra hverdagen! ♥ Hvem skulle vel tro at deltakerne på kurs gjerne aldri har trukket en kake med marsipan tidligere? Fantastisk gøy!! Knallgøy å kunne imponere med lekre SELVLAGEDE kaker etterpå!

Nå på våren blir det blomsterkurs 1 og trekke-kake-kurs i Kongsberg/MartinesLandhandleri førstkommende søndag, så blir det etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster i FestFabrikken Eiker/Drammen 26. april, og et trekke-kake-kurs hos  Anettes Hobbygleder på Nøtterøy 11.mai ♥ Her hos meg går det i bokskriving etc om dagen – dermed blir det ikke nye kurs før til høsten igjen. Så, har du lyst til å være med på kurs anbefaler jeg å melde deg på NÅ! ♥ Kjempestas om DU har lyst til å være med!

Planlegger du barnedåp, barnebursdag eller konfirmasjon? Da passer det garantert med et kakekurs, du trenger INGEN erfaring ifra tidligere – er du helt uerfaren melder du deg på trekke-kake-kurs. Du lager garantert en NYDELIG kake! Har du mer erfaring med kakedekorering vil jeg anbefale feks etasjekakekurset med vakre utsmykkede fantasiblomster – et veldig populært kurs hvor vi lager FANTASTISKE kaker! Send meg gjerne en mail om du lurer på noe ♥ ToneroseDesign@gmail.com

unnamed-28 copy

Legger ved et eeeenkelt slideshow ifra forrige gang jeg kjørte kursene som kommer i Kongsberg nå på søndag – blomsterkurs 1 og trekke-kake-kurs, knallgøy! Dette var i herlige Albertines Verden i Askim – hjertelig tusen takk for en PERFEKT dag jenter! ♥ Kakene (og pynten) deres ble FANTASTISKE!! Hjertelig tusen takk til vakreste Cathrine for så mange herlige bilder ♥ (jeg har også lagt ved en del av mine mobilbilder, beklager dårlig kvalitet!)

unnamed-34 copy

Du finner det lille slideshowet på bloggen HER, eller på youtube HER. Jeg har begynt å legge ut litt små filmsnutter med kakedekorering trinn-for-trinn, disse finner du på bloggen, eller på youtube – abonnerer du på youtubekanalen min får du melding når nye videoer blir lagt ut ♥

unnamed-37 copy

Ønsker deg en fortsatt STRÅLENDE dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...