{ Sjokolademousse pyntet til Halloween }

Lyst til å lage noe godt til Halloween? Denne smaker søtt og ser stilig ut!

…og det aller beste: superenkelt å lage!

KL5A9713-copy

Sjokolademousse til Halloween

Bildet er hentet fra forrige Halloween, da ordnet jeg istand et dessertbord hos God morgen Norge på TV2. Her har jeg helt enkelt brukt posemix og pisket sammen posens innhold med litt melk – sjokolademouse på få minutter. Har du bedre tid er det selvsagt utrolig godt med hjemmelaget variant =) Sjokolademoussen har jeg plassert i små glass, deretter har jeg raspet litt mørk sjokolade som jeg har drysset over (bruk bare et rivjern til dette, enkelt!) Sjokolademoussen har jeg deretter pyntet med små kjeks (tom & jerry) med litt smeltet sjokolade – og du har små gravstøtter =)

Gratis print av disse etikettene finner du forresten HER om du har lyst på

Have fun!

Stor klem ♥

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...