Sjørøverbanner til Kakebordet

IMG_5740 sjørøverbanner
Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bilde av banneret jeg laget til kakebordet til bursdagsferingene til Lukas – såklart sjørøverstyle! hihi. Jeg tok bilde av invitasjonene vi laget til bursdagen, og brukte disse bildene som bakgrunn til banneret. Deretter designet jeg bokstavene i photoshop, men tilsvarende dette kan du også lage i feks word om du ikke er så kjent med photoshop. Skriftypen jeg har brukt heter Honey Script om du lurer ♥ Banneret printet jeg ut på tegnekartong (tegneblokker ifra nille), deretter klipte jeg rundt de, og teipet de på en snor med grov hyssing – kjøpt på biltema. Syntes det ble litt rustikt, og passet bra til sjørøverfest! Banneret festet jeg til veggen ved å bruke litt dobbeltsidig teip.
Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! ♥ Jeg ønsker deg en DEILIG dag!! Stor klem,
tonerose underskrift
// alle innlegg fra sjørøverbursdag finner du samlet HER

2 Comments

 • Cecilie G on August 21, 2012

  Gleder meg til fortsettelsen : )

  • tonerose on August 24, 2012

   Hei Cecilie,

   Hihi, så bra!! jeg har tatt masssse bilder ifra bursdagen og forberedelsene – så nå må jeg bare få bittelitt tid til å sitte og redigere de.. Kommer masse bilder etterhvert! =) det var KJEMPEsuksess med sjørøverbursdag, vi storkoste oss både små og store!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...