{ skisse // halloween-kake }

skisse_kake_halloween_designkake

Jeg håper du har en fiiiiiiin dag i dag!

 Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg går frem når jeg designer en kake – så i dag tenkte jeg skrive bittelitt om det ♥ Aller først tenker jeg selvsagt på hva slags event kaken skal være til, og ikke minst ca-størrelsen. Er kaken til et bryllup feks, henter jeg gjerne frem invitasjon, bilder av brudekjole, brudebukett, bordekorasjoner osv. Personlige elementer er jeg veldig glad i å hente inn i kaka. Da blir den garantert unik og tilpasset selskapet!

Selv skisserer jeg gjerne litt for meg selv når jeg idemyldrer til en kake, tegningene blir IKKE bra, men gode nok til at jeg selv synes det er enklere å se om synes det ser ut til å bli et ålreit design eller ikke. (skulle så gjerne vært flink til å tegne!) Om jeg skal lage en kake hvor jeg ikke har så mange elementer som kan hentes inn via invitasjon osv, men heller en tema-kake, idemyldrer jeg litt rundt hva jeg forbinder med dette temaet. Dette skriver jeg opp, og deretter idemyldrer jeg videre på hvilke av disse elementene som kunne vært stilig å hente inn i kaka, og hvordan jeg i tilfelle kan gjennomføre dette. Over ser du bilde av en skisse jeg laget til GodMorgenNorge-HalloweenKaka på fredag, den ser antagelig en SMULE kaotisk ut for deg, men dette er altså til hjelp for meg ♥ I denne kaka var det sjokoladekake inni monsteret, gresskaret og slottet, og jeg startet ved å først “snekre” et “skjelett” inni halen på monsteret slik at spøkelseslottet kunne “sveve” uten å ramle overende. Deretter festet jeg kake osv til! Kakene trakk jeg med marsipan, all pynt laget av marsipan. Desverre ble tiden minimal på slutten – og jeg rakk bare en brøkdel av detaljene jeg hadde håpet, men jeg kom iallefall i mål!

KL5A8927_halloween_kake_cake_god_morgen_norge_tv2

Ønsker deg en fortsatt HERLIG dag!

Stor klem ♥

// Flere innlegg om kakedekorering finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...