ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ snackbrett // diy // superheltbursdag }

KL5A4726_superhelt_bursdag_barnebursdag

I barnehagebursdagen til Lukas hadde vi ikke masse kaker, men jeg laget istand søte små “snackbrett” til alle barna – idèen fikk jeg etter at vi var Zotpiratene-show med gutta i sommer, der kunne man nemlig kjøpe brett med popcorn, brus og en stor hjertekjærlighet. Jeg falt såklart for idèen, og måtte forsøke å lage selv! De jeg laget var mye mindre og tilpasset innholdet, for jeg kunne jo bare justere de hvordan jeg ville ♥ Tanken bak det var at det ikke skulle være massevis av sukker og kaker siden bursdagen var midt i uka, men allikevel “bursdagsfølelse” 

KL5A6304_superhelt_bursdag_barnebursdag

Brettene har jeg laget av sort kartong kjøpt på SøstreneGrene, og de superskjønne pappkoppene med chevronmønster kommer fra FestFabrikken.no (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) Koppene fyllte jeg med popcorn, og pyntet med små skilt superhelt-style, hihi! Disse har jeg laget ved å printe ut tegneseriebobler på hvit kartong, klippe rundt og feste til grillpinne med dobbeltsidig teip. Kjempesøte superhelt-kjærligheter har jeg skrevet om hvordan du selv kan lage HER. I snackbrettet kuttet jeg til sirkler, oppi disse plasserte jeg små plastkopper som jeg fylte med blåbær og noen m&ms. Da jeg og småtassene var på besøk i Spania i sommer kom jeg over noen Spiderman-kjeks, disse måtte såklart bli med hjem i kofferten! Kjempegreit når bursdagen var rett etter vi kom hjem ♥ Her er altså alt “ferdig” – ingenting har jeg bakt, men alt er “pimpet”! Dermed kan alt gjøres klart god tid i forveien om man vil, perfekt. Frister til gjentakelse ♥

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥

Happy day!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0