{ Snart tid for høstens første kurs // Få plasser ledig }

kurs balsam2

Jeg håper du har hatt en HERLIG dag! ♥

Her hos meg er dagene lovlig fullstappede for tiden – dermed blir det minimalt med søvn, og jeg rekker jo ingenting av det jeg egentlig skulle. Noen som kjenner seg igjen? Hjelpes! Å skulle flytte og selge midt oppi innspurt på bokskriving av boka JukseSuperMamma er ikke den enkleste kombinasjonen, haha! Begge deler krever jo i utgangspunktet å jobbe utover natta, dermed blir det liten tid igjen til søvn – snakker om…! Meeeeen, jeg er selvsagt VELDIG takknemlig for begge deler – så får jeg heller sove igjen siden! ♥

Jeg er veldig glad for at vi flytter før Lukas begynner på skole, så slipper han å bytte skole – jeg er overbevist om at det er det lureste, men det gjør jo ikke at jeg ikke skulle ønske at jeg plutselig hadde mye bedre tid ♥ Vi overtar ikke huset før en god stund etter skolestart, dermed blir det en del kjøring i starten – men men. Veldig spennende med skolestart!

Nå som august er igang nærmer det seg høstens første kakekurs – jeg GLEDER meg!! Først ute er kakekurs i Kristiansand – denne gangen er det Balsam Kurs som har booket meg inn, dette blir gøy jenter!! Mandag 24.august. Blomsterkurset er allerede utsolgt, men på trekke-kake-kurset er det noen få ledige plasser igjen. Dette er et kurs som passer for ALLE, enten du knoter litt med å få trukket en kake jevnt med marsipanlokk – eller du aldri har trukket en kake med marsipan tidligere. Du er hjertelig velkommen! På dette kurset snakker vi om farging av marsipan, alle trekker hver sin kake med marsipan og dekorerer denne med selvlaget pynt av marsipan. Et HERLIG kurs – alle lager garantert NYDELIGE kaker, selv uten noe erfaring. Anbefales!

Du finner mer info direkte på BalsamKurs sine sider, HER.

kurs balsam

En liten video ifra tilsvarende kursdag finner du HER, de som har blomster på kakene sine var med på formiddagskurset også – de andre var kun med på ettermiddagskurset. Dette kurset var i herlige Albertines Verden i Askim ♥ Vi koser oss MASSE på kurs – kjempestas om DU har lyst til å slenge deg med! Du finner informasjon om alle høstens kurs på bloggen, HER.

Ønsker deg en fortsatt deilig dag!

Hos meg blir det jobbing på boka utover natta – deilig å få tid til det, den blir jo så bra! Utrolig spennende nå i innspurten, og ikke minst supergøy med de fantastiske bloggerne som er ombord – gleder meg STORT til å kunne dele med dere! ♥

Happy torsdagskveld!

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...