Sniktitt Dåpskake – Lille prinsen i marsipan, i dåpskjolen i en kurv ala babybilde!

IMG_0560 dåpskake med prinsen i dåpskjole i kurv
Velkommen til ToneroseDesign ! Jeg fortalte i helga at jeg den siste tida hadde sitti med kakapyntlaging – til dåpskaker. Herlig! Den ene kaka var til en nydelig liten prins, og mamma’n sendte meg flere vakre bilder av prinsen. Disse babybildene var inspirasjonen til kaka, og i en bildserie var prinsen ikledd dåpskjolen sin – oppi en herlig kurv med hjerte hengende på. Dette måtte selvfølgelig modeleres i marsipan, og være på toppen av kaka! hihi, hvorfor ikke? Bilde av dette/bildedryss av kaka kommer i morgen! Herlige dåpsbildet av nydelige babyen ser du på bildet over, der ligger han i kurven jeg nevnte! Jeg håper du har lyst til å titte tilbake i morgen, og se flere bilder av kaka – kanskje kan det være til inspirasjon for nettopp DEG?
Jeg håper du får en MAGISK dag i dag!! Tusen takk for at du tittet innom bloggen min! Stor klem fra meg – til DEG!
tonerose underskrift

5 Comments

 • Tonerose on June 11, 2012

  Hei Vivian,

  Hjertelig takk søta! Kjempekoselig! 🙂

  Gokos!

 • Tonerose on June 11, 2012

  Hei Laila,

  Så snill du er! Hjertelig takk for det!! 🙂

  Hihi, så bra!! kjempegøy at du ville prøve deg på bleiekake – den ble knallfin!! 🙂 Flinka!

  Tusen takk for det, jeg er veldig glad i litt høyde i hagen – synes det blir så mye mer “bortgjemt” og romantisk! Også nå som jeg så at den andre buen er på tilbud, så spørs det om jeg burde hatt en til en rose som er begynt å bli lovlig stor her ute.. hihi! 🙂

  Håper du har en herlig kveld!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 11, 2012

  Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

 • Laila on June 11, 2012

  Helt utrolig som alltid!
  Er egentlig imponert over meg selv som turte å prøve meg på en av kakene dine.. Riktignok var det bleiekaken, men det tenker jeg holder i massevis for meg 😉 Linket til deg i et tidligere innlegg 🙂
  Flott bue til vindruene dine!
  klem fra Laila

 • Viv on June 11, 2012

  Ser nydelig ut, snuppa! Gleder meg til å se mer 🙂

  Klem klem!

Leave a Reply