Søt Alvelue i fleece

alvelue

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg håper DU har en MAGISK søndag, og koser deg massemassemassevis!! Dagens bilde er av helskjønne lille nevøen min – iført en av vinterens favoritter, supersøt alvelue i fleece! Alle unga fikk herlige alveluer av tante til jul, og gutta ELSKER de! hihi. Disse har tvillingsøstra mi sydd av fleece, de er enkle å lage – mønster+fremgangsmåte finnes boka hennes  “Syglede for mor og barn” Hun har sydd fast bittesmå bjeller i enden av lua, og gutta mine går og rister på hodet hele tiden. hihi! Her har Max egentlig på seg lua bak-fram, men den er like nusselig ♥

Jeg håper du har deilig dag, her hos meg står det trykksaker på programmet – og gutta er så heldige å få være med Mommo&Bessa på skiflyvning. HERLIG!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

Leave a Reply