Søt idè til invitasjon, bordkort eller dåpskort til Barnedåp

Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Velkommen! ♥ I dag vil jeg vise bilder av dåpskortet jeg laget til barnedåpen til herlige nevøen min. Jeg tenkte dette ville være en supersøt idè til både invitasjoner og i miniutgave – til bordkort til en guttedåp. Eller såklart slik som jeg og tvillingsøsteren min brukte det, som kort sammen med dåpsgaven! Dermed vil jeg i dag vise fremgangsmåten på dette kortet, slik at du kan lage likt/like om du vil! Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Jeg fikk som vanlig ivrig hjelp, Lukas (2,5år) syntes det var VELDIG stas å være med å lage en bil ja!! Det du trenger for å lage en slik bil er mønsterkartong, og hvit kartong. Dette er slik jeg laget bilen – du kan såklart lage den akkurat slik du vil! Jeg brukte også dobbeltsidig teip, saks, og sirkelpunch til hjulene. Ja, – og en utskrevet mal til fasongen på bilen!
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Jeg brukte dette supersøte mønsterarktet i lyseblått med hvite striper – men her kan man selvfølgelig bruke akkurat hva man vil. Dermed kan det tilpasses stilen/fargene ellers i dåpen! ♥
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Her er malen på bilen! Lagre/kopier bildet/malen over, og skriv bilen ut i ønsket størrelse. Enten bittesmå til bordkort (SÅ nusselig, hihi) eller normal størrelse til kort. Deretter klipper du rundt bilen, og tegner av fasongen på bilen – på scrappearket ditt. Brett mønsterarket ditt, og legg malen slik at toppen på bilen (taket) ligger kant i kant med bretten. Dermed kan du klippe bilen dobbel, med feste i toppen. Da har du plass til å skrive tekst inni kortet – samt at bilen din klarer å stå av seg selv etterpå ♥
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Her ser du bilen min, etter jeg har klipt den ut (dobbelt, med feste/bretten i toppen) – jeg har også så vidt begynt å lage hjulene.
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Jeg brukte en 2inch sirkelpunch – den passet perfekt i størrelse på hjulene til bilen min. Hjulene laget jeg av hvit kartong, og presset ut 4 sirkler. Dermed ble det en hvit sirkel til hjulene på både forsiden og baksiden.
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Den hvite kartongen festet jeg med dobbeltsidig teip.
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Hihi, det var ikke bare bare å få tatt bilder av denne bilen liggende stille, mine to gutter var selvfølgelig med. Jaja, dere ser det jo allikevel! Lukas har litt dilla på biler, dermed måtte jo denne selvfølgelig lekes med! Uansett, neste trinn var å lage vinduer til bilen. Disse klippet jeg til på frihand – og brukte de to første jeg laget til å klippe rundt og lage akkurat like til baksiden på bilen.
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Som dere ser her, passer det perfekt å skrive ønsket tekst inni bilen/kortet. Lager du disse i miniutgave som bordkort, og da skriver navnet til hver gjest på forsiden – kan det kanskje være koselig med en liten tekst inni; takk for at du ville komme i barnedåpen min! el? Ellers er det heller ikke noe must å ha tekst inni de!
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Avslutningsvis klipte jeg ut 4 mindre sirkler av mønsterkartongen, disse festet jeg inni hvert hjul.
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort
Ta-taaa! Det var det hele! ♥
Bilkort til barnedåp - DIY - invitasjon, bordkort, takkekort

Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon – hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom! ♥ Jeg håper du får en MAGISK dag!! Stor klem fra meg!

// inspirasjon til boble-bil selskap finner du HER – mye bilder og idèer! Der finner du også gratis print av disse bil-kortene ferdig, samt samme variant i liten størrelse til bordkort! Lyserosa  og lyseblå med hvite striper =)

// mange fler gratis print finner du HER

 

8 Comments

 • Tonerose on May 27, 2012

  Hei Anette,

  Søta!! ♥ Anytime, såklart! :o)

  Koselig at du likte kortet!!

  Tusen takk for det, jeg håper du også har en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 27, 2012

  Hei Alice F.K,

  Så snill du er, hjertelig takk for det!! ♥

  Jeg håper du også har en NYDELIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 27, 2012

  Hei Lene,

  Søta! Så bra du likte det!! ♥

  Hjertelig takk, jeg håper du også får en herlig dag!!

  stor klem!

 • Anonymous on May 27, 2012

  hei tonerose!:)

  så nyydelig !:o)) alltid så snill du som deler med oss :o))

  Ha en herlig dag!:)

  klem anette:)

 • Alice F.K - Venter nr 2 on May 26, 2012

  Guri så utrolig flink! så søt!! ha en nydelig dag

 • Lene on May 26, 2012

  Så utrolig søtt kort 🙂 Ønsker deg en NYDELIG dag 🙂

  Stor klem

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...