{ Søte bordkort / favorboxes til barnedåp }

Søte bordkort / favorboxes barnedåp - rosa og mintgrønt

Jeg håper DU har en VIDUNDERLIG påske ♥ Jeg koser meg med forberedelser til dåpen til vakre små tantebarna mine! Nydelige søstra mi har valgt å ha karuseller som litt pynt i dåpen, inspirert av vakre Fotballfrue. Kjempesøtt! Hun har siden fødsel brukt mye grønt til prinsen, dermed bestemte hun tidlig at fargene ville være rosa og grønt også i dåpen til tvillingene – men karusell kom inn i bildet litt senere. SÅ nusselig!!

Vakre søstra mi pleier gjerne å ha små favorboxes/bordkort i dåpen til ungene, og dermed var jo jeg så smart å foreslå at det hadde vært nusselig med små karuseller.. hjelpes! hihi. Men, nå har jeg de omsider klare, det gjelder bare å ta tiden til hjelp! Jeg har designet de i photoshop, og pyntet de med et par av nyfødtbildene jeg knipset av gullungene. Jeg har skrevet ut på glossy fotopapir – syntes det ble penest mtp bildene ♥ Bittesmå vimpler med navnene til gjestene, og en liten gullkule til å avslutte det hele! Det er bokser som er enkle å åpne, hele taket vippes åpent ♥ Planen er å fylle de med Anton Berg-marsipanegg – såklart i rosa og grønt, hihi!

Nå gleder jeg meg til flere dager sammen med familie – og forberedelser til dåpen!

Riktig god påske! ♥

- tone3

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...