Søte Spøkelse-Cupcakes til Halloween! Oppskrift KrydderCupcakes

Velkommen!

spøkelse cupcakes halloween kryddercupcakes oppskrift

Vi er allerede et stykke inn i oktober, dermed tenkte jeg at det var på sin plass med litt inspirasjon til Halloween! Det er ikke alle som synes noe om halloween, men jeg er av de som synes det er koselig – unga kler seg ut og har det gøy, de får godteri og lov til å kose seg masse. Så hvorfor ikke kose seg sammen med de? ♥
IMG_6669 spøkelse cupcakes halloween kryddercupcakes oppskrift
I dag har vi bakt deilige kryddermuffins, jeg synes det smaker ekstra godt nå på høsten. Også dufter det så deilig i huset når de er ferdigstekt!! Først ut i halloween-inspirasjonen er cupcakes pyntet med små spøkelser i marsipan, i dag legger jeg ut oppskrift på KrydderCupcakes og neste innlegg blir trinn-for-trinn hvordan lage små spøkelser av marsipan. Enjoy!

IMG_6621
Oppskrift på KrydderCupcakes:
Kryddercupcakes spøkelse cupcakes halloween kryddercupcakes oppskrift
Begynn med å måle opp 5dl mel, 3dl sukker, 3 ts bakepulver, 1ts nellik, 1ts kanel og 1ts ingefær.
IMG_6555
Bland sammen det tørre.
IMG_6556
Deretter tilsettes 2dl melk.
IMG_6569
Rør sammen til en jevn røre, skrap gjerne bunnen av bollen med en slikkepott underveis for å få med alt melet.
IMG_6571
Til slutt tilsettes 150g smeltet smør.
IMG_6575
Jeg pleier å blande smøret inn med en slikkepott, men du gjør såklart akkurat hva du vil!
IMG_6577
Da var røra klar!
IMG_6578
Jeg pleier alltid å bruke et muffinsbrett når jeg steker, da holder de formen MYE bedre. Men dette er såklart ikke et must, men resultatet blir gjerne en del høyere.
IMG_6580
Fyll muffinsformene ca halvfulle, jeg pleier å bruke en iskremskje til å ha i røra – da er det akkurat passe med en full skje. Stekes i 15-18 minutter på 200 grader (over-og-undervarme)
IMG_6593 spøkelse cupcakes halloween kryddercupcakes oppskrift
Avkjøl muffinsene før du begynner å dekorere de. Jeg liker å lage klar pynten på forhånd, dette kan man gjøre når man har god tid – og dermed trenger det ikke ta så lang tid å lage selve cupcakes’ne! Skal man lage spøkelser sånn som jeg viser i dag, er det en fordel å lage de klare iallefall kvelden før, slik at både marsipanlokkene/platene og spøkelsene rekker å stivne litt!
IMG_6474 spøkelse cupcakes halloween kryddercupcakes oppskrift
Neste innlegg blir fremgangsmåte på disse små spøkelsene av marsipan, de er enkle å lage og krever ikke noe spesialutstyr! ♥
IMG_6607 spøkelse cupcakes halloween kryddercupcakes oppskrift IMG_6616 spøkelse cupcakes halloween kryddercupcakes oppskrift
Tusen takk for at du tittet innom bloggen min!!
Nå må jeg løpe – lille storebror har visst veldig lyst til at vi skal kose oss med krydderCupcakes! ♥ Jeg håper du har en HERLIG torsdag!!
// flere oppskrifter finner du HER

6 Comments

 • Tonerose on October 14, 2011

  Hei Line,

  Så gøy at du synes det!! :o)

  Jepp, jeg har brukt vanlig marsipan som jeg farget hvit med flytende matfarge. (fra wilton) Du kan få kjøpt ekstra hvit marsipan på spesialkakebutikker, tror også noen jernia-butikker fører noe wiltonprodukter. Eller så har jeg faktisk sett de har sukkerpasta/fondant i matbutikken i små pakker nå!! Men om du vil lage de av sukkerpasta kan du fint lage sukkerpastaen selv også, si ifra om du vil ha oppskrift! :o)

  Håper du har en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on October 14, 2011

  Hei Ingvild,

  Tusen tusen takk for så gode ord!! ♥
  Koselig at du synes bloggen er til inspirasjon!

  Hvilke av eskene tenker du på? Jeg brukte Fabolous 50s i dåpen til Daniel, og i bursdagen til Lukas brukte jeg Waltograph. Jeg lager de, og printer de ut i word. Sirklene bruker jeg en scallop punch for å kutte/presse ut. :o) Si ifra om dette ikke var forståelig, eller om du hadde villet at jeg skulle laget et blogginnlegg om dette. :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on October 14, 2011

  Hei Kari,

  HJERTELIG takk, snille deg! :o)

  Håper du har en super helg!

  Stor klem!

 • Har en drøm... on October 14, 2011

  Så kule;)
  Gleder meg til spøkelselagingen, hihi;)) Men er det marsipan eller sånn fondant du lager det av? Var så hvit og fin…
  Og hvor får man kjøpt slik fondant eventuelt?

  Ha en finfin kveld;)

  Klem line

 • Anonymous on October 14, 2011

  Du er fantastisk flink og til stor inspirasjon! Hyggelig at du deler!
  Hvordan lager du merkelappene på eskene/innholdet og hva slags font bruker du?

  Klem fra Ingvild E

 • Roka Design on October 13, 2011

  Flinke flinke Tonemor:):)
  Klem fra Kari

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...