{ Storkost meg på kakekurs! }

Jeg håper DU har en DEILIG dag!

Her hos meg har det gått litt i ett, men i går var jeg så heldig å få tilbringe dagen sammen med HERLIGE jenter i fantastiske FestFabrikken Eiker i Mjøndalen like utenfor Drammen. FOR en dag!! Hjertelig tusen takk jenter, jeg storkoste meg SÅ sammen med dere!! ♥

På formiddagen laget vi masse lekre blomster, små søte fyllblomster, vakre calla liljer, skjønne nelliker og ikke minst nydelige roser! Alt av marsipan =) Over ser du bilde av vakre Betzaida, Shehnaz og Hanne (og meg) – noen av de herlige deltakerne på formiddagskurset. Flere av jentene som var med på kurs i går har også vært med på andre kurs jeg har holdt tidligere – det er selvsagt ekstra stas! ♥

Blomstene ble NYDELIGE!!

Det gikk visst dessverre litt fort i svingene i går, så jeg tenkte tydeligvis ikke så langt som til å knipse nærbilder av alle de nydelige blomstene alle laget. Jeg har tydeligvis minimal hukommelse om dagen!! Off. Men, blomstene var i allefall knallfine!!

Kursene var i fineste FestFabrikken Eiker, søteste partybutikken ever!! Anbefales definitivt, her finner du ALT du trenger til festen (og alt du ikke visste at du trengte, hihi!!) FestFabrikken har også utleie av hva du enn måtte ha lyst til å ha med i selskapet også, i tillegg til alt stashet og utstyret i butikken =) 

Nå på våren kommer jeg straks tilbake hit for å holde et par heldagskurs – knallfine kaker til alt fra konfirmasjon til bryllup eller dåp! Eller om man bare har lyst til å lære seg å lage lekre kaker! =) Søndag 7.mai holder jeg veskekakekurs og søndag 21. Mai etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster! Klikk gjerne på kursnavnene om du har lyst til å lese mer =)

På bildet over ser du mange av jentene som var med på ettermiddagskurset – sjekk de kakene!!! Dere laget knallfine kaker Ann-Cathrin, Trude, Janne, Isabella og Danielle!!! Tenk at alle har akkurat det samme utgangspunktet (og alle ville lage diamantmønster rundt, så virkelig akkurat det samme) – men allikevel er kakene så forskjellige – supergøy!!

Beklager dårlige mobilbilder/belysning, kvaliteten kunne virkelig vært bedre på bildene…

Men kakene ble virkelig NYDELIGE og det ser man jo uansett, knallbra jobba jenter!! =)


Det er altså SÅ utrolig moro på kurs, jeg er så takknemlig for at jeg får lov til å drive med dette.

Hjertelig tusen takk jenter!! En ære at så mange kom langveisfra også – #kjempetakknemlig!! ♥

Jeg storkoste meg masse sammen med dere! 

Har du lyst til å se flere bilder fra kakekurs, eller evt video finner du dette HER. Har du spørsmål om kakekurs er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail! =) ToneroseDesign@gmail.com Stas om DU har lyst til å være med! ♥

Jeg gleder meg til flere kurs fremover!!

Ønsker DEG en vidunderlig dag videre =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...