{ superhelt-kjærligheter // diy }

KL5A6304_superhelt_bursdag_barnebursdag

Jeg håper du har hatt en NYDELIG helg! Helgen min har vært ganske innholdsrik, vi startet fredagen med barnehagebursdag med 26 livlige superhelter og 4 fantastiske barnehageansatte – FOR en dag! ♥ Lørdag var jeg avgårde og fotograferte vakre Monica og Thomas sitt bryllup (AMAZING!) – en ære ♥ Jeg er så heldig å ha vidunderlige svigerforeldre – så småtrolla storkoste seg på ferie hos de imens! …og gårsdagen gikk med til forberedelser & familiebursdag til lille store superhelten vår. Kjempegøy!

Til barnehagebursdagen laget jeg istand superhelt-kjærligheter til barna, gøy gøy gøy ♥ Disse kjærlighetene kjøpte jeg da vi var på ferie hos herlige tvillingsøstra mi i Spania, og de er ca halvparten av størrelsen på vanlige kjærligheter. Perfekt! Jeg har laget “masker”  og “kapper” av gull kartong, det finner du hos feks Søstrene Grene. Til maskene klippet jeg en stripe kartong, og laget hull til øynene ved å bruke en hullemaskin. Det samme gjorde jeg på kappa, klippet til en trekant og laget hull i smaleste hjørnet (jeg klippet av tuppen litt først) Ta-taaaa! Hullemaskin-hullet var helt perfekt størrelse til pinnen + kjærlighetpapiret, så kappa holder seg på plass av seg selv. Maska har jeg festet rundt kjærligheten ved å bruke dobbeltsidig teip, det finner du hos feks Staples.

Anbefales – det var populært ♥

Ønsker deg en NYDELIG mandag!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...