Supersøte Bordkort / Bordpynt til Barnedåp / Navnefest

bordkort barndåp navnefest bordpynt supersøte

Velkommen til Tonerose Design ♥ I dag vil jeg tipse om supersøte bordkort eller bordpynt til barnedåp og navnefest. Jeg har tidligere lagt ut en innlegg hvor jeg viste frem dåpskortet jeg laget til herlige lille nevøen min sin dåp – såklart formet som en boble-bil da dette var temeat for dåpen! (har du lyst til å lese innleggene ifra dåpen hans, men massevis av inspirasjon kan du klikke HER) Men, over til dagens innlegg! Jeg laget disse supernusselige små bilene til navnefesten til skjønne lille Matteus i går – herlige Iselin spurte om jeg ville lage slike som hun kunne plassere midt på bordet. Nusselig!! Disse er bare ca 10cm på det bredeste, SMÅ! (dvs ca samme str som en cupcake) Kjempesøtt som bordpynt, og også supernusselig som bordkort!

Har du planer om å ordne istand til jentedåp/navnefest – kan du lage lyserosa/lilla/røde biler – eller feks bittesmå dåpskjoler av kartong.

Jeg håper du har en HERLIG dag i dag, kjempekos at du tok deg tid til å titte innom her hos meg!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...