Supersøte MiniMelkekartonger – Bordkort Barnevelsignelse

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg laget nylig noen supersøte små mini-melkekartonger, disse var til flotte Rebekka som ordnet istand barnevelsignelse til skjønne lille sønnen sin Tobias. Herlige bloggen hennes – Mer en bare ord – finner du her. Nusselige melkekartongene var bordkort! ♥  Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

Jeg elsker slike skjønne personlige detaljer – selv om det tar HIMLA mye tid å lage. Kjempegøy når det er ferdig! ♥  Jeg fikk tilsendt nydelige nyfødtbilder av lille prinsen, samt et vakkert dikt Rebekka gjerne ville ha med om det var mulig. Det var det klart det var ♥  Herlig!

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

Jeg har designet kartongene i photoshop, deretter printet de på grov hvit kartong. Så er det bare å sette igang å kutte, brette, lime og montere! Phui… Rebekka ønsket nærmere 40stk – dermed tok det litt tid ♥ Hver enkelt er unik, gjestene har fått hver sin – med navnet sitt på – slik at disse kunne brukes som bordkort. Nusselig detalj!

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

En søt innholdsfortegnelse på den ene siden… hihi! Jeg monterte sammen kartongene, men lukket de ikke – dermed kunne Rebekka fylle de med litt søtsaker før de ble plassert utover bordene. Jeg laget også popcornbokser og banner, som du ser på bildet under, i den ene esken. Merkelapper etc laget Rebekka selv ♥  Har du lyst til å lage nusselige små mini-melkakertonger selv, har jeg lagt ut mal til dette – som du kan laste ned gratis HER.

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon – hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag ♥  Titt gjerne innom bloggen til Rebekka – masse herlig inspirasjon ifra vakre barnevelsignelsen ♥

Ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

14 Comments

 • Linn Lysholt Falch on May 29, 2013

  Hei. Går det an å bestille design melkekartonger frå deg? 🙂
  Kjempeflotte

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hei LInn, Hjertelig takk for det! =) Jeg har desverre ikke kapasitet til trykksaker, men har lagt ut mal til gratis nedlasting på bloggen om du vil lage selv! =)

 • silje on April 22, 2013

  åååååååå disse var sinnsykt morsomme og unike og gøyale…disse vil jeg ha i dåpen til sønnen min!! hvor vanskelig er det og gjøre egentlig? er ikke supergod på photoshop……

  • silje on April 22, 2013

   og hvor kjøper man kartong til dette? noe spesiel størrelse?

   • Tonerose on April 23, 2013

    Hei Silje,

    Jeg pleier ofte å bruke 10pk a4kartong ifra panduro, tykk nok – men ikke for tykk for printeren =)

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hihi, så bra!! =) Det tar tid å klippe+lime, samt såklart designet – men om du ikke er så fortrolig i photoshop er det fult mulig å “scrappe” de også! Dvs lage de av mønsterkartong, og lime fast stash/stemple etc etc..

   Kos deg! =)

 • spesiellinor on April 20, 2013

  Tusen takk for flott inspirasjon på bloggen din!!
  Har laget egne melkekartong-bordkort som du kan se her: http://spesiellinor.blogspot.no/2013/04/hektisk-uke.html
  Har linket til dette innlegget også 🙂 Brukte nedlastingen din som mal, men tegnet det hele selv i inkscape og iDraw.

  • Tonerose on April 23, 2013

   Ah, så GØY at du har laget melkekartong-bordkort – de ble helskjønne! FLINKA!! ♥ Kos at du linke til meg, takk for det! =)

   Happy tirsdag!

 • Susann Lien on February 25, 2013

  Heisann. Prøver meg på disse akkurat nå, men hvordan får jeg til å endre malen? Blir litt vanskelig å printe ut, og lime på forskjellig. Noen tips hvordan jeg kan gjøre det? 🙂

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Susann,

   Jeg pleier å designe disse i photoshop, der kan man endre male og gjøre akkurat hva man vil. Om du ikke er så erfaren i feks photoshop ville jeg printet ut en kartong, og brukt denne som mal. Da kan du tengne rundt denne, og lage kartoger feks av mønsterkartong/Scrappark. Så kan du stemple etc tekst på de?

   Kos deg med scrapping! =)

 • Benedicte on February 17, 2013

  De er så nydelige disse melkekartongene! Håper jeg blir like kreativ den gangen jeg får barn 🙂 Morro til jentebursdag også egentlig!

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Benedicte,

   Hjertelig takk for det! =) mhmm, jeg har helt dilla på de om dagen, synes de er så nusselige! Mhmm, de passer til alt! hoho! =)

   Ønsker deg en strålende dag!

   Stor klem!

 • Ingunn on February 17, 2013

  Hei!
  Er det en spesiell printer du bruker for å printe ut kartong? Jeg hadde tenkt å bruke malen din, men usikker på om jeg orker å tegne over mange på kartongen. 🙂

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Ingunn,

   Neida, trenger ingen spesiell printer til det! =)

   Mhmm, det skjønner jeg godt, mye enklere å kunne printe ut fasongen og klippe rundt! =)

   Ønsker deg en strålende dag!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...