ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Supersøte små popcornbokser // Gratis print // Bananblad }

Tidligere har jeg delt et innlegg med bildedryss fra et dessertbord jeg laget inspirert av alle grønnplantene vi har hjemme, hyggelig at så mange har etterspurt gratis print av trykksakene jeg designet! =) Personlig har jeg litt dilla på grønnplanter for tida, så selvsagt var det gøy å designet et dessertbord inspirert av dette! =)

 Først ute av gratis print er de nusselige små popcornbegrene jeg designet =)

 

På dessertbordet valgte jeg å lage popcornbegrene rimelig små denne gangen – alltid gøy med litt variasjon, sant?? Deler uansett popcornbegrene som små varianter slik jeg gjorde det denne gangen, samt den vanlige størrelsen som jeg pleier å bruke – den klassiske størrelsen gir en boks per ark, mens den lille størrelsen gir 3 bokser per ark =)

Klikk på bildet over/under slik at du får det valgte designet, klikk eventuelt to ganger om behov – slik at bildet blir stort. Deretter printer du ut bildet på a4 hvit kartong eller glossy fotopapir. Klipp rundt, brett og monter =) Limer inn en liten videosnutt som viser hvordan du monterer en popcornboks under i tilfelle du ikke har gjort det tidligere!

Håper popcornboksene faller i smak!

Ønsker deg en DEILIG dag videre! =)

Stor klem

 

// masse gratis print finner du samlet HER

// inspirasjon til dessertbord finner du HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0