Syglede for mor og barn – boka til tvillingsøstra mi er i butikkene!

omslag syglede

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag har jeg spennende nyheter å dele – boka til tvillingsøstra mi er å finne i butikkene!! Supergøy at hun har utgitt bok – jeg er kjempestolt av deg Elisabeth!! ♥ Som jeg har nevnt tidligere er dette en sybok for alle, selv de som aldri har brukt en symaskin tidligere. Hun viser trinn-for-trinn hvordan man syr søte vintage kjoler til både voksne og barn, nusselige luer, kep, muffe etc etc. Og også barnekostymer av fleece! Mye moro! ♥

Boka finner du overalt – feks her.

Jeg gleder meg til å vise frem flere av bildene ifra boka – jeg koste meg masse med photoshoots sammen med tvillingsøstra mi i sommer!! Som dere ser ble også jeg med på et par bilder (ik!) – disse er det tvillingsøstra mi som har knipsa. Ellers holdt jeg meg hovedsakelig trygt bak kameraet ♥ Og nydelige Daniel og Lukas er begge med som modeller i boka, stolthetene! hihi.

Kjempekoselig at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag – jeg håper du får en HERLIG dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

8 Comments

 • Ella on February 12, 2013

  Så søt du er sis! Det var kjempegøy med fotoshoots, selv da det begynte å regne..! hihi! Tusen takk for at du stilte opp både som fotograf og som modell! ♥

 • Helene T B on December 12, 2012

  oops, ble visst kommentert på feil innlegg her:) Men gleder meg til å se boken også! Den er på ønskelisten, så håper den ligger under treet 24. desember:) Klem

  • Tonerose on December 17, 2012

   HIhi, – litt knotete med detta nye opplegget med kommenteringen øverst. Tok litt tid å bli vant med selv!

   Så koselig!! =) Krysser fingrene, hihi! Max er også med i boka forresten =)

   Stor klem!

 • Helene T B on December 12, 2012

  Dette har man jo alltid bruk for! Prøver lykken:)

 • Har en drøm... on December 12, 2012

  Gratulerer så masse til din søster!!
  Så gøy med egen bok:))

  • Tonerose on December 17, 2012

   Hjertelig takk for det – det skal jeg videreføre! =) Mhmm, supergøy!

   Stor klem!

 • Lene Hansen on December 12, 2012

  Så gøy, gratulerer 🙂 Ha en nydelig dag 🙂 Klem

Leave a Reply