Symaskinna funnet fram..!

sy kjole

Velkommen til ToneroseDesign ♥

I går var jeg og smågutta (2&3) en tur på Stoff&Stil, og shoppet bla chenille-stoff. Så, nå blir det litt flere kjoler på meg! Jeg kjøpte både brunt, grått og rosa – gleder meg til å lage vintage kjoler med vakre blonder. For en liten stund siden var jeg så heldig å få MASSE gamle blonder ifra herlige svigermoren min, så første kjole blir i det brune stoffet, med vakre gamle ubleika blonder! Har du lyst til å lage slike kjoler selv har flinke tvillingsøstra mi utgitt boka “Syglede for mor og barn” hvor hun beskriver trinn-for-trinn hvordan du kan lage slike selv! Titt gjerne innom bloggen hennes – HER er en link direkte til kjole-bilder ♥

I dag står det KURS på planen for dagen, jeg gleder meg jenter!! ♥ Nei, nå er det bare å presse inn siste rest i bilen (fullstappet sa du??) og komme meg avgårde til kurslokalet (PartyPlanner) – nå skal det stashes!

Ønsker deg en HERLIG søndag!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • anette on April 9, 2013

  herlig spennende Tone 😀 flinke deg :D!!!

  ha en herlig solskinndag!!

  klemmer anette:)

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hjertelig takk skjønneste Anette – supergøy å få sydd litt, er jo så kos med kjole! =)

   Stor klem!

Leave a Reply