{ t a k k n e m l i g }

GMN

Mini-innlegg herfra før jeg kryper til køys, er visst plutselig noen titallstimer siden sist, så det skal bli deilig nå ♥ Jeg gleder meg til å fortelle alt ifra dagens innslag på God morgen Norge på TV2 – forhåpentlig får jeg litt pc-tid allerede iløpet av morgendagen! ♥ Men jeg måtte bare skrive et mini-innlegg og si HJERTELIG tusen takk!!

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg var så heldig å bli invitert tilbake til den herlige gjengen i GMN – tusen takk! Jeg er også utrolig takknemlig for alle de fantastisk hyggelige mailene, smsene, kommentarer på facebook og kommentarer på instagram de siste dagene fra mine fantastiske bloggvenner – dere er HIMMELSKE!! Hjertelig tusen takk til alle, jeg blir helt rørt av alle de gode ordene, dere er fantastisk snille! ♥

DU skal vite at det betyr så masse for meg!

T signatur3

No Comments

Leave a Reply