{ Tips til 17.Mai // Video }

På fredag var jeg så heldig å være invitert til God morgen Norge på TV2, og i den forbindelse delte de en liten video med mine tips på sin Facebookside – dermed tenkte jeg det var på sin plass å dele videoen her inne også! =)

Hjertelig tusen takk for alle de utrolig fine tilbakemeldingene på tv-innslagene/17.Mai-bordet – så snille dere er!! En ære å få lov til å være med på slikt, jeg er kjempetakknemlig! =) Jeg hadde ikke vært i det nye studioet på Aker Brygge tidligere, det var så fint der! Deilig med så masse vinduer, det var noe annet enn på Karl Johan – der var det ikke et eneste vindu noe sted, hihi =)

Men, tilbake til videoen! Dette dessertbordet er ENKELT å lage istand, alt på dette bordet kan alle lage =)
Tips finner du i videoen – håper den faller i smak!

(All info om dette bordet finner du samlet HER)

Lurer du på noe er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail på TonseroseDesign@gmail.com ♥

Ønsker deg en VIDUNDERLIG 17.mai – jammen ikke så lenge til nå! =) Fortsatt herlig dag til DEG!

Stor klem =)

// Inspirasjon til 17.mai HER
// kjøp boka JukseSuperMamma HER

 

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...