{ Tips til Halloween // Lag små poser med smågodt! // Gratis print }

Halloween-dessertbord-søtsaker-ideer-KL5A5931.jpg

I dag vil jeg dele et tips til Halloween som vi selv gjorde i fjor – nemlig å pakke inn smågodt osv i små cellofanposer og dele ut til de skumle små som kommer på døra! Vi har tidligere gjerne pleid å kjøpe inn godteri som er pakket inn hver for seg, men dette er gjerne en del dyrere enn å kjøpe feks smågodt, popcorn osv. Da jeg var på GMN i fjor laget jeg istand et enkelt dessertbord inspirert av boka vår JukseSuperMamma – enkle og stilige løsninger! På dette bordet var det også en del som passet perfekt til å dele ut til barna som ringer på døra, midt i blinken!

Grunnen til at jeg ikke har pleid å kjøpe inn smågodt til Halloween er at jeg føler at det ikke er så veldig hygienisk om alle barna som kommer innom skal plukke med seg godteri fra den samme bollen – derfor har jeg gjerne valgt innpakket godteri. Men det er jo selvsagt et alternativ å pakke inn smågodt også!!

Her har jeg plassert smågodt i søte små cellofanposer (finnes i FestFabrikken etc) – men du kan selvsagt bruke plastposer også. Deretter har jeg printet ut små lapper som jeg har brettet på midten, og stiftet fast til posen! Enkelt og stilig!! Alternativt til stiftemaskin kan du evt teipe lappene fast i posene også.

Lengre ned i innlegget deler jeg disse etikettene/lappene jeg designet til forrige Halloween =)

En enda enklere variant er å kun teipe igjen cellofanposen, her har jeg brukt litt større poser og fylt de med popcorn og ostepop. Nam!

Som litt ekstra pynt på posene har jeg tegnet på halloween-ansikter med sprit-tusj utenpå posene =)

 

halloween søtsaker dessertbord KL5A5935

2016 halloween godteposer tonerosedesign

Klikk på bildet over slik at det blir større og egner seg bedre til print, deretter høyreklikker du på bildet og velger “skriv ut”. Skriv ut på A4 hvit kartong – og klipp rundt ♥ Du kan selvsagt bruke fotopapir også =)

Har du lyst på gratis trykksaker men ønsker et annet design har jeg MYE liggende ute på bloggen – du finner alt samlet HER. Der finner du også mange cupcakewrappere til Halloween osv også. Har du lyst til å bake til kvelden men er på jakt etter inspirasjon har jeg samlet all halloween-inspirasjonen min på bloggen HER – der finner du massevis av oppskrifter på alt fra kryddercupcakes til heksefingre (ser skikkelig creepy ut, laget av vaniljekjeks). Og selvsagt trinn-for-trinn på supersøt pynt som marsipanspøkelser, små gresskar osv. Det ligger MYE til halloween ute =)

 

Limer inn et par videoer med litt mer halloween-inspirasjon under, enjoy!

Ønsker deg en VIDUNDERLIG halloween!

Stor klem ♥

// boka vår JukseSuperMamma er perfekt til alle mammaer! =) Du finner den HER

// Har du lyst til å se flere bilder av fjorårets Halloween-dessertbord finner du dette HER, i ekte JukseSuperMamma-stil!

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...