Tips til Vintage Julegaveinnpakking

vintage julegaveinnpakking IMG_1439
Velkommen! ♥ I dag kommer noen bilder av årets julegaveinnpakking her hos oss,det blir litt vintage stil denne gangen!

vintage julegaveinnpakking img 1451
MItt tips er å bruke tegnepapir ifra Ikea som innpakkingspapir – det anbefales absolutt! Det er grovt og helt lyst, og gir en stilig “røff” følelse. Synes jeg iallefall! hihi. Jeg lette først etter hvitt gavepapir, men så kom jeg på at dette ville jo vært mye bedre!! …og en SMULE rimeligere også! (under 1,- pr meter faktisk…!)
 vintage julegaveinnpakking img 1439
Om du vil ha mer vintage stil på gavene dine, kan du pynte med gammeldagse glansbilder el isteden – det har de på feks Panduro, Søstrene Grene etc. Selv valgte jeg å pynte med hjemmelagede merkelapper med bilder av de små prinsene våre på. Ja, og litt kongler etc som jeg og gutta har har plukket i skogen sammen med Mommo! Om du vil se trinn-for-trinn hvordan jeg laget merkelappene mine kan du klikke HER.
vintage julegaveinnpakking img 1449
Som bånd har jeg brukt grov hyssing fra Europris. Synes det gav rette “look’n!” Jeg vet mange sikkert synes det er merkelig, og en smule upraktisk å pynte med kongler, kvister etc.. Men men!!
vintage julegaveinnpakking img 1438
Noen av gavene har jeg pyntet med litt annet – som feks denne gaven under som er til ene skjønne nevøen min. Vil tro han synes det er mer stas med en leikebil enn kongler ja! hihi. Jeg pakket bilen ut av esken, da jeg synes det så litt søtere ut – og tviler på at han bryr seg om at akkurat den er åpna! ♥
vintage julegaveinnpakking img 1453
Det var det hele for i dag, jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Har du begynt med julegavene? Jeg har egentlig kommet langt, men i år som hvert år har jeg jo planer om å lage en del, så alt det er såklart igjen…! Også tenkte jeg at Luksa på 2 år skulle få lov til å lage littegrann julegaver ifra seg og lillebror (Daniel får være med på det som går), så det skal vi kose oss masse med i dagene fremover!
Hjertelig takk for at du tittet innom her hos meg i dag, det setter jeg stor pris på! Jeg håper du får en NYDELIG dag!!
Stor klem! ♥

6 Comments

 • Tonerose on December 5, 2011

  Hihi, søta!! Neida, den gava er IKKE til Max… Nope.

  Gokos!

 • Viv on December 4, 2011

  Kul bil! Hihi 🙂

 • Tonerose on December 3, 2011

  Hei November-symra,

  Tusen takk!! Hihi, så søt du er!! Jeg synes tegnepapiret er helt supert å bruke som innpakkingspapir -husk å være litt obs på at det er greit å bruke littegrann mer teip – det fester ikke like godt som vanlig gavepapir. Men fungerer flott!

  Hihi, ja det var det jeg tenkte – hvorfor være praktisk?? ♥ Tusen takk for det, snille deg!!

  Ønsker deg en helt herlig helg!!

  Stor klem!

 • Tonerose on December 3, 2011

  Hei Hege,

  HJERTELIG takk for det!! ♥ Så gøy at du synes det er stas at jeg legger ut maler, bare koselig snuppa!!

  Gøy at du blir glad for det!!

  Hjertelig takk, jeg har kost meg masse allerede! Håper du også har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • November- symra on December 3, 2011

  Helt nydelig! Tror jeg må på Ikea..Skal julen være praktisk da? Tenker på konglene og kvistene.
  Tror alle som mottar en slik forseggjort og omtenksom gave setter kjempestor pris på det.

 • Hege on December 2, 2011

  For en fantastisk blogg du har! Første gang jeg er her inne, og jeg er så inpsirert av alt du lager. Og tusen takk for at de legger ut maler som vi kan bruke!

  God helg:)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...