{ ToneroseDesign // God morgen Norge // 31. oktober // Halloween }

KL5A5289-copy

Jeg håper du har en STRÅLENDE dag! I dag er det bittebittebittelitt kaos her hos meg – nå er det nemlig siste innspurt til klargjøring av dessertbord Halloweenstyle til God Morgen Norge / TV2 i morgen. Dette blir gøy! En ære å bli invitert tilbake – håper dessertbordet vil falle i smak ♥

Også denne gangen er jeg så heldig at herlige Lise blir med meg, og istedenfor å reise innover midt på natta som tidligere (phui!) har hun nå booket oss inn på Clarion Hotel Christiania Teater i dag. SÅ herlig! Da blir det jo faktisk litt søvn også, hihi. Tja, eller kanskje iallefall – du kan tro vi skal kose oss! Har du lyst til å følge md “behind the scenes” skal du ikke se bort ifra at det blir noen bilder på instagram, du finner meg som @tonerosedesign og Lise som @festfrue.

✭ happy halloween! ✭

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...