Valentinsdag Charcuteriebrett // Søtsaker

Overraske med noe ekstra på Valentinsdagen? Lag et enkelt brett proppfullt av søtsaker!

Jeg tenkte jeg ville dele dette brettet jeg laget, det er raskt og enkelt å lage – mesteparten av innholdet her er kjøpt ferdig på butikken. Alt jeg har laget selv er donuts og brownies, og dette laget jeg på forhånd og plasserte i fryseren! Dermed gjensto det bare å tine bakst, og plassere utover ferdigkjøpte elementer utover et brett.

Donuts er ikke fritert, men de største er bakt i former i ovnen og alle de små donutene er stekt i et lite donut-jern. Dette jernet fikk vi av rampenissen forrige jul, og skal si det har blitt godt brukt allerede! Bittesmå rampenisse-størrelse på donutene, men de er helt perfekte – en fin liten munnfull! Brownies har jeg oppskrift liggende på bloggen HER, disse har jeg denne gangen presset ut med en liten hjerteformet pepperkakeustikker.

Ellers er kjeks kjøpt på Europris, dette gjelder også de rosa hjerte-kjeksene. Personlig synes jeg ikke disse er gode (altfor kunstige), men barna liker de. Annet på brettet er pikekyss i rosa og hvitt, Twix-sjokolader, smash-sjokolade, mini marshmallows i pastellfarger og Lovehearts. Dette brettet består kun av søtsaker da jeg hadde det med på et opplegg jeg var avgårde på, hadde jeg laget det kun til oss her hjemme hadde jeg nok fylt på med en del oppkuttet frisk frukt, og friske bær – feks honningmelon/vannmelon, bringebær og jordbær ville passet perfekt i fargene! (og ikke minst smakt veeeeeldig godt) – ja, også hadde det vært deilig med noe litt salt på brettet også!

Her er det bare fantasien som setter grenser… Om du planlegger noe lignende, kos deg!! Både med å lage brettet, og ikke minst til en koselig stund sammen med de du er glad i hvor dere koser dere med innholdet på brettet =)

Happy Valentine´ s day!

Stor klem =)

// alle blogginnlegg i kategorien Valentinsdag HER

// oppskrifter samlet HER

No Comments

Leave a Reply