Valentinsdag // Dessertbord // Bildedryss

I dag vil jeg dele bildedryss av et dessertbord jeg laget istand til Valentinsdagen!

Dette dessertbordet er fullt av søtsaker hvor alt passer perfekt å gi bort som en liten Valentinsdagshilsen =)

Jeg valgte fargene rødt og rosa, da jeg tenkte dette var midt i blinken til denne dagen. Litt uvanlig for meg å kombinere rosa og rødt, men jeg tenkte det passet perfekt akkurat til Valentines.

For å hente inn fargevalget mitt umiddelbart, og for å få det til å “poppe” litt har jeg plassert røde striper utover bordet. Her har jeg rett og slett brukt gavepapir! Jeg klippet rødt gavepapir i passende bredder, og startet med å legge en stripe midt på bordet – og deretter et par på hver side av denne.

I enden av hver stripe kuttet jeg gavepapiret i en spiss.

Midt på bordet, bakerst mot veggen, plasserte jeg en stor kubbelysestake. Denne fylte jeg med søte små popcornposer! Her har jeg fylt små cellofanposer med popcorn, og pyntet de med søte Valentinsdags-gavelapper.

Alt av trykksaker som jeg designet til dette dessertbordet vil du finne i kategorien GRATIS PRINT, om du har lyst til å lage tilsvarende selv =)

På hver side av kubbelysestaken plasserte jeg et par høye vaser. Elsker å hente inn elementer med litt høyde på, bakerst på bordet! Dette gir et ryddig og innbydende utseende til det ferdige dessertbordet =)

Vasene spraylakket jeg røde, dermed passet de perfekt inn på bordet.

I hver vase plasserte jeg en bukett med kanelknuter. Disse har jeg laget på tilsvarende måte som når jeg lager vanlige kanelknuter (oppskrift + fremgangsmåte finner du HER) – men istedenfor å knyte de helt på slutten, har jeg isteden snurret de rundt grillpinner før steking. Deretter har jeg pakket de ferdigstekte, avkjølte kanelknutepinnene inn i cellofanposer, og knytt igjen med en vakker rød sløyfe.

Ytterst på hver side av vasene igjen, plasserte jeg et par høye kubbelysestaker.

Elsker litt symmetri!

Den ene kubbelysestaken fylte jeg med cellofanposer fylt med paprika-potetgull og søte gavelapper.

Den andre kubbelysestaken fylte jeg med cellofanposer som jeg plasserte smågodt i, og stiftet fast søte etiketter på. Alt designet til Valentinsdagen selvsagt! =)

På dette bordet har jeg brukt mange elementer som jeg har kjøpt ferdig, superlettvint! Og ikke minst godt =)

Jeg designet søte sjokoladewrappere, disse har jeg printet ut på vanlig kopiark, og deretter rullet rundt sjokoladene – og teipet sammen på baksiden.

Jeg har brukt Twix-sjokolade, men her kan du selvsagt bruke akkurat hva du vil sålenge de er ca samme størrelse om du vil bruke wrapperne jeg designet =)

Noe jeg bakte til dette bordet, var pikekyss. Jeg laget litt forskjellige varianter av røra – blant annet disse søte lollipop-pinnene med pikekyss! Pleier å være veldig populært blant de minste =)

Ja, også laget jeg søte pikekyss-hjerter som jeg også festet til papirsugerør slik at det ble pinne på de.

På dessertbordet hadde jeg blant annet pringles-bokser, disse pyntet jeg også med wrappere. Her passer det også kjempefint å bruke et vakkert gavepapir osv, men det er selvsagt aller enklest med wrappere =)

Disse wrapperne deler jeg på bloggen som gratis print, skriv ut på vanlig kopiark – klipp rundt, rull rundt hver boks, og teip fast på baksiden.

Jeg bakte også deilige chocolate chip cookies! Plasserte de i små cellofanposer, og pyntet med søte etiketter som jeg designet. Har du lyst til å bake tilsvarende cookies finner du oppskrift på disse HER

Har du ikke lyst til å bake selv, kan du kjøpe ferdige kjeks/småkaker – slik som disse over =)

Ja, også designet jeg søte kort til Valentinsdagen!

Forskjellige kort som jeg festet hjertesjokolader til – disse er superkoselige å gi bort som en hyggelig hilsen på Valentinsdagen!

Hmmm, da tror jeg at jeg har vært gjennom det meste?

Håper dessertbordet kan være til inspirasjon!

Happy Valentines day!

Stor klem =)

// flere dessertbord HER

// alle innlegg i kategorien Valentinsdag HER

// gratis print HER

// oppskrifter HER

No Comments

Leave a Reply