{ søteste fotografen ever! }

unnamed copy

Beklager lite aktivitet ifra meg, de siste dagene har vært/er intense med innspurten på boka – den går i trykken straks! Dette er SÅ utrolig spennende, HJERTELIG tusen takk til alle dere som har forhåndsbestilt boka! ♥ Det er en stor ære, og jeg er utrolig takknemlig! I morgen skal jeg i møte med herlige trykkeriet, det gleder jeg meg til!

Beklager at jeg har blitt hengende etter med svaring på mail etc, men da vet dere altså hvorfor! Gleder meg til å kunne sitte med innboksen om ikke så altfor lenge, tusen takk for alle mailene ♥

Da jeg fotograferte dessertbordet til coveret på boka fikk jeg nydelig hjelp av verdens skjønneste lille fotograf – Lukas var så stolt over å være med mamma på jobb. Mammalykke!

Håper du har en DEILIG kveld!!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply