VIDEO // Hvordan jeg pynter juletreet

Flere har spurt om hvordan jeg pynter juletreet, og om jeg kan lage en video av dette – så da har jeg prøvd på det! Det ble en smule hurra-meg-rundt, MEN – jeg har prøvd, så jeg håper videoen kan være til glede for de som har etterspurt dette =) Jeg håper jeg har vært innom det meste, jeg har vist hvordan jeg setter sløyfebånd på treet, pratet om spinnere, stjerne, lys, bevegelse, type tre jeg har, hvordan jeg setter på pynten, oppbevaring av treet utenom sesong etc etc.

I dag er det første søndag i advent, hvilket betyr at her i huset er det fritt frem med julepynt =) Gleder meg masse til hele huset er pyntet ferdig til jul – både inni og utenpå!

Har du begynt å pynte til jul?

Ønsker deg en HERLIG førjulstid! Kos deg masse med å pynte juletreet, enten du gjør det i dag, senere i desember – eller lille julaften =)

Stor klem!

// alle innlegg i kategorien JUL finner du HER

// video av julegaveinnpakning HER

// video av julenegler HER

No Comments

Leave a Reply