Video // Lær å pynte kake // Del 2: Små blomster av marsipan

Da var det tid for neste video i den lille serien med småvideoer hvor jeg viser hvordan jeg pynter denne kaka! =)

Del 2: Små blomster av marsipan

Jeg håper den kan være til inspirasjon! Du finner den første delen av videoen HER.

Planen er å vise deg hvordan du kan pynte denne kaka, trinn for trinn. Det er en klassisk og vakker kake som passer til svært mange anledninger =) Jeg har holdt mange kakekurs, og et par av kursene kjørte jeg alltid samme dag: formiddagskurs med marsipanblomster – og ettermiddagskurs hvor vi legger marsipanlokk osv. De som da ville delta på begge disse kursene har tilsammen pyntet kaker lik denne!

Jeg har endelig fått filmet hele pynte-prosessen =) I første video startet jeg med å farge marsipanen. I dagens video viser jeg hvordan jeg lager enkle små blomster av marsipan, deretter blir det klassiske marsipanroser, legge marsipanlokk, rutemønster rundt kaka, perlebord, dekor med pregematte, og hvordan farge blomster med pulverfarge + plassere pynten på kaka.

Håper det kan være til inspirasjon!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...