{ Video // Unge Mødre // KakeKurs // Tonerose Design }

Ojojojojojoj!

Fikk plutselig melding ifra ei venninne her om dagen om at jeg var på TV – jammen var det ifra da vakre Kristin og Linda var på privat kakekurs! Dette har allerede rukket å bli et par år siden, skal si tiden flyr!

En smule (!) kleint, men tenkte det kunne være artig å dele slik at flere kunne få et innblikk i hvordan det er på kurs – hvor utrolig (!) gøy vi har det, og ikke minst hvor vakre kakene blir!! Kurset var det aller første jeg hadde hos PartyPlanner i Mjøndalen, senere har vi gjerne vært i nyåpnede FestFabrikken Eiker rett borti gata =)

SÅ stas at Kristin og Linda hadde lyst til å lære å dekorer marsipankaker, perfekt til dåpen! Som vi kanskje skjønner utifra videosnutten hadde altså jentene aldri dekorert kake med marsipanlokk tidligere – jammen spurte jeg om det mange nok ganger, haha!! Litt snodig opplevelse å være med på “reality” om man kan kalle det det, mye ble spurt om å gjentaes osv osv, selvsagt var det naturlig men allikevel rigget – om noen henger med…? Uansett veldig koselig!!

Og kakene ble jo SÅ fiiiiiine!! Knallflinke jenter – veldig stas å få lov til å bli kjent med dere!

Det er så gøy med kakekurs, alle lager alltid kjempefine kaker selv uten noe erfaring ifra tidligere =) Jeg holder ulike kurs, både for de som er helt ferske på kakedekorering, samt de som har en del mer erfaring. Du kan lese mer om kakekurs HER. For øyeblikket er det kun noen få kurs satt opp (allerede neste mandag!) – jeg er usikker på når det vil bli satt opp kurs igjen – for øyeblikket går det nemlig i ett med designsamarbeidet med Japan Photo og tiden strekker ikke til =) Superspennende med dessertbord-trykksaker, men jeg gleder meg veldig til vårens siste kurs også!

Noen få ledige plasser igjen både på kursene mandag 25 april og 9 mai ♥ FØRSTEMANN TIL MØLLA!

Under kan du se videosnutten ifra UngeMødre som ble sendt denne uka:

Gleder meg til å se dåpen i neste episode! ♥

Har du lyst til å lese blogginnlegget jeg skrev for et par år siden da jentene (og gutta/crewet) hadde vært på besøk finner du dette HER, med litt behind-the-scenes bilder =)

Flere videoer finner du på youtube-kanalen min HER

Ønsker deg en fortsatt herlig kveld!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...