ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Barnekurs // intro til kakedekorering // bergen }

barnekurs

Til helgen kommer jeg for første gang til Bergen, jeg gleder meg! Det har vært ønske om et barnekurs disse dagene også, dermed har vi satt opp dette! Kursene i Bergen samarbeider jeg med vakre Karoline Leversen om, dette kurset blir mandag 29 september 15:00 – 16:30 – adresse for dagen Kjenndalstoppen 38, 5225 Nesttun. Vi dekorerer minikaker eller cupakes med selvlaget pynt av marsipan – velkommen til et innholdsrikt og morsomt kurs! Du trenger ikke ha med noe selv til dette kurset, kursavgift 350,-. For påmelding send mail til ToneroseDesign@gmail.com

Oversikt over alle kursene som kjøres i Bergen til helgen finner du HER

Jeg gleder meg, kjempestas om DU har lyst til å være med! ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0