ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Borddekking barnebursdag – pokémon-stil! }

Det har blitt mye Halloween på bloggen i det siste, dermed har resten av bildene fra Pokemon-bursdagen til Lukas blitt satt litt på vent. Men i dag kommer altså et lite bildedryss av bordekkingen for de som har etterspurt dette! =)

Borddekkingen ble igrunnen ganske lik forrige bursdag føler jeg – bare med annet tema =) Vi har blitt glade i å ha litt aktiviteter på bordet mens barna spiser, da har barna noe de kan finne på mens de venter – og blir gjerne ikke så raskt rastløse. Vi gjør det enkelt, de siste årene har jeg fylt noen glasskrukker (rimelige kubbelysestaker fra Nille) med LEGO ifra leikekassene til gutta – dermed kan de som har lyst til å bygge litt mens de venter/spiser gjøre det.

Ofte har jeg også printet ut litt fargeleggingsark tilpasset temaet som jeg har funnet på nett, eventuelt andre type tegne-aktiviteter som passer til bursdagen.

Denne gangen plasserte jeg også noen små print av ulike Pokemons oppi lego-glassene – enkelt og dekorativt =) Disse Pokemonskiltene har jeg printet ut på fotopapir, klippet rundt og teipet til grillpinner som deretter er plassert oppi sammen med legoen.

I taket har jeg teipet fast et par bannere fra FestFabrikken – disse kjører vi gjenbruk på (som du kanskje har sett om du har sett tidligere bilder/bursdager, haha!) – men vi er utrolig fornøyde med de – superlette og enkle å henge =)

Midt på bordet plasserte vi også utover noen små Pokemon-figurer jeg har kjøpt på ebay, både små baller og figurer.

På hver plass plasserte jeg pappkrus som jeg på forhånd hadde pyntet med Pikachu-wrappere – disse finner du til gratis print HER om du vil lage tilsvarende. Jeg brukte forresten samme koppene som beholdere til tusjer og farger midt på bordet =)

Papptallerknene kjøpte jeg på Ebay, det samme gjorde jeg med Pokemon-kortene – vi plasserte utover noen kort på hver kuvert. Samt en Pokemon-spå (gratis print kommer), fargeleggingsark og strek-til-strek (? hva heter det..??) i Pokemon-temaet, funnet på nettet. Veldig glad i å ha litt aktiviteter på bordet, når det er så mange barn på en gang blir de gjerne litt rolige og driver med sitt mens de venter på maten/på at de andre skal spise ferdig =)

Ja, jeg plasserte også noen små Pikachu-esker midt på bordet også!! =) Disse var noe av det første jeg designet til bursdagen, du finner gratis print HER.

Jeg fylte de med m&m´s – populært! =)

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Ja, som duker pleier jeg å bruke nervøs fløyel – stoff fra Jysk, rimelig og lett å klippe til i passe lengder – og ikke minst slipper jeg stryking! Disse “dukene” bruker jeg alltid på dessertbordene mine også, supergreit! =)

Håper dagens innlegg var til inspirasjon =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem ♥

 

// lær å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

// alle innlegg fra Pokémon-bursdag vil du finne samlet HER

// flere gratis print finner du HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0