ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Neiman Marcus cookies // oppskrift }

Deilig oppskrift på amerikanske cookies! =)

Denne oppskrifta har jeg fått av mamma for lenge siden, skikkelig amerikanske cookies =) Jeg husker mamma pleide å bake disse da jeg bodde hjemme og gikk på skolen, og jammen synes jeg de er kjempegode fortsatt! Da jeg og småtassene ordnet istand litt søtsaker til karneval i klassen bakte vi blant annet disse! Jeg hadde visst litt lite sjokolade i hus, men ellers fulgte vi oppskrifta (med unntak av at vi ikke malte havregryn til mel da, DET hadde vi ikke tid til… haha!) For å få de litt fargerike mente minstemann at vi burde ha på litt strøssel på de (neida, han er IKKE glad i strøssel… Hadde hatt det på havregrøten hver eneste dag om han fikk lov!) Dermed tok vi ut brettet da det var et par minutter igjen av steketiden og drysset over litt fargerikt strøssel før vi stekte de ferdig =)

Håper oppskriften kan være til glede for flere, enjoy! ♥

Nå skal jeg kose meg med litt kjeks, vi passet på å spare noen igjen til lørdag…! =)

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem =)

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0